İlimtepe Highway Crossing Bridge helpottaa liikennettä

ilmitepen moottoritien ylittävä silta helpottaa kuljetusta
ilmitepen moottoritien ylittävä silta helpottaa kuljetusta

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan rakenteilla olevan Körfezin alueen Yeni Yalı -alueelta alkavan ja İlimtepen alueelle menevän 5,2 kilometrin tien ensimmäisen vaiheen työt jatkuvat. Valtatien ylityssillan kaadettiin 1 perustusbetonia ja 4 verhopylvästä. Pylväiden betoni kaadettiin kahteen osaan. Osana puronparannustöitä valmistuivat avoimet kanavatyöt Mevlanan risteykseen asti asti ja suljetut.

90 VAPAUTETTUA PERUSTUSOSAA

Hankkeen puitteissa, jossa ajetaan moottoritien ylityssillan perustuspaaluja, tehdään 120 metriä kaksinkertaista tietä, juomavettä, jätevettä ja sadevesijohtoa, virranparannustöitä, päällysteiden ja parkettien rakentamista. Risteyssilta, jonka jänneväli on 90 metriä, rakennetaan siten, että tie voi kulkea etelästä pohjoiseen osana 128,7 paaluvetoisen maasillan ensimmäistä vaihetta.

MAATYÖT OVAT VALMISTUMISVAIHEESSA

İlimtepe-yhdystien ensimmäisen vaiheen töiden puitteissa pohjoispuolella Çamlıtepe Mahallesin suuntaan olevat vahvistetut maaseinäjärjestelmät ovat tulleet valmistumisvaiheeseen. Mevlanan risteykseen asti olevalla osuudella on aloitettu tien täyttö.

LÄMPÖTILALLE RAKENNETTAVA RATKAISUSILTA

Työn puitteissa rakennetaan 128,7 metrin pituinen moottoritien ylittävä silta Çamlıtepe Mahallesin yhdistämiseksi. Anadolu Döküm -liittymästä alkava tie ylitetään TEM: n yli moottoritien ylittävällä sillalla ja yhdistetään Yunus Emre -kadulle. Ensimmäisen vaiheen, jonka pituus on 120 metriä, puitteissa tehdään myös 1 metriä virran parantamista ja rummun ylittämistä.

NELJÄ LANE-TIETÄ

D-100 Yeni Yalın naapurustosta alkava tie kulkee Çamlıtepen ja Yavuz Sultan Selimin naapuruston läpi. Valmistuttuaan seuraavien nelikaistaisen tien, joka muodostaa pohjoisesta etelään yhteyden D-100-moottoritien ja İlimtepe Residencesin välillä, on tarkoitus yhdistää Pohjois-Marmaran moottoritien Sevindikli-liittymä D-100-moottoritielle .

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar