Play to Play -tapahtuma lapsille IMM: ltä

ibbden-leikkitoiminta lapsille
ibbden-leikkitoiminta lapsille

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta totesi, että jokaisella lapsella on oikeus leikkiä, oppia ja pitää hauskaa, ja toi iloa kaduille ”Play to Play” -hankkeella.

Istanbulin pääkaupunkikunta (IMM) on lisännyt uuden toimintaansa lapsille, jotka ovat poissa kouluista ja kaduilta pandemian aikana.

Lapset, jotka pysyvät poissa ystäviensä ja leikkikenttiensä luota, pääsevät esittelyalueelle vaeltelemalla kaduilla kortteleella, jonka on muodostanut naapurustoonsa tuleva matkailuyritys leikkiä ja leikkiä -toiminnassa. Projektissa, jonka tavoitteena on tarjota hauskaa aikaa kaikille naapuruston asukkaille, 7-70-vuotiaille, samoin kuin lapsille, näytöksiä, kuten sirkustaide, tanssi ja maa-akrobatia, esitellään teatterikonseptina.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan (IMM) kulttuuriosaston toiminta pääasiassa alueilla, jotka ovat kaukana Istanbulin esittelyalueista; Se tavoittaa lapset ja heidän perheensä 4 naapurustossa 220 eri alueella kahdena päivänä viikossa.

Naapuruston karnevaalit, joiden tarkoituksena on saada Istanbulin ihmiset nauramaan ja piristämään, alkoivat Anatolian puolella 10.-11. Heinäkuuta ja jatkavat molemmin puolin kaupunkia 12.-14., 17.-18., 26.-28. Ja 30.-31. Heinäkuu.

Tiedot tapahtumaohjelmasta; Voit seurata @ İBB Culture and Art Instagram, İBB Culture and Arts Facebook, ibb_kultur Twitter-tilejä ja kultursanat.istanbul -sivustoa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar