İBB teki ensimmäisen vehnäkorjuun tyhjillä mailla

ibb teki ensimmäisen vehnäsadon tyhjillä mailla
ibb teki ensimmäisen vehnäsadon tyhjillä mailla

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta on korjannut vehnää, jonka se on istuttanut tyhjille maille vuosien ajan. Vehnä, jota kasvatetaan ensimmäistä kertaa tyhjäkäynnillä 180 dekarilla maata, toimitetaan Istanbulin tarvitseville jauhamalla jauhotehtaalla. Sadonkorjuun jälkeen syntyvää olkea ja jauhatusjaksolla saatuja leseitä käytetään hevosten ruokintaan saarilla.

Toinen tärkeä askel otettiin Istanbulin maataloustuotannon lisäämiseksi, tyhjien maatalousmaiden hyödyntämiseksi ja kaupungin omavaraisuuden lisäämiseksi.

Viime vuoden marraskuussa leipävehnä istutettiin ensimmäistä kertaa 180 dekaraan maatalousmaata, joka on ollut käyttämättömänä monien vuosien ajan. Tänä vuonna korjatusta vehnästä saadut jauhot toimitetaan sosiaalihallinnolle ja toimitetaan apua tarvitseville kansalaisille. Sadosta saadut oljet ja leseet lähetetään eläinlääkintäviranomaisille, jotta saarilla olevat hevoset voidaan ruokkia. Ali Murat Erdem, maatalouden ja kalatalouden apulaisjohtaja, joka osallistui sadonkorjuuseen ensimmäistä kertaa; Hän sanoi, että he halusivat näyttää esimerkkiä viljelijälle arvioidessaan käyttämättömiä maita.

KAKSI KG JAuhoja jaetaan

Maataloustuotannon kannustamiseksi ja maatalouden merkityksen osoittamiseksi Istanbulissa leipävehnä istutettiin ensimmäisen kerran marraskuussa 2020. Pendik Kurnassa 180 hehtaarin alueelle tehdyn laitoksen lannoitus saatiin päätökseen ensimmäisellä keväällä, ja rikkaruohot ruiskutettiin. Heinäkuussa ensimmäinen sato otettiin leikkuupuimurilla. Maatalouden ja kalatalouden varajohtaja Ali Murat Erdem, joka sanoi, että maatalousmailla on tähän päivään saakka vain nimiä, sanoi, että sadosta saatu sato toimitetaan edelleen sosiaalipalvelualalle, jotta se voidaan toimittaa kansalaisille kahden kilogramman pakkaukset jalostamisen jälkeen jauhotehtaalla.

HEVOSIA SAARILLA EI UNOHTAA

IMM, jonka tarkoituksena on paitsi viljellä maatalousmaita myös hyödyntää koko toimintaprosessia, tarjoaa myös ravintotukea hevosille saarilla. Sadonkorjuun aikana saatu olki valmistetaan paaleina, jauhamisen aikana syntyvät leseet lisätään siihen ja toimitetaan eläinlääkintäosastolle. Ali Murat Erdem totesi, että kaikki kunnan yksiköt toimivat yhdessä ja koordinoidusti kansalaisten puolesta, ja arvioivat tyhjiä maatalousmaita arvioimalla sekä tukemaan Istanbulin asukkaita että antamaan esimerkkiä maanviljelijöille.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar