IMM Cup hyppykilpailu päättynyt

ibb-cup-hyppykilpailu päättynyt

Pokaalin voittaja selvitettiin IMM: n järjestämissä hyppykilpailuissa Istanbulin hevosurheilukerhossa (IASK) pidetyssä kilpailussa Burak Azak saavutti ensimmäisen sijan tekemällä parhaan arvosanan. IMM: n varapääsihteeri Murat Yazıcı esitteli cupin Azakille.

Tänä viikonloppuna Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) Cup-jännitystä koki esteratsastuksessa, joka on yksi hevosurheilun tärkeistä haaroista. Organisaatioon, joka järjestettiin yhteistyössä IMM: n Nuoriso- ja urheiludirektiivin ja IASK: n kanssa, osallistui 180 ratsastajaa ympäri Turkkia. Tapahtuma, joka sisältyy Turkin Ratsastusliiton vuoden 2021 toimintakalenteriin, alkoi IASK Cup -kilpailuilla.

IMM: n ratsastuskilpailut lisäsivät väriä tapahtumaan

Kilpailuissa, joissa Cup-kilpailu pidettiin Sarıyerin kunnan puolesta, ratsastajat hyppäsivät 80, 100, 125 ja 140 cm esteisiin. IASK: n pystytetyt voimisteluurheilijat tekivät miniesityksen tapahtuma-alueella, jossa myös IMM: n asentamat poliisiyksiköt olivat läsnä.

TEKIJÄ: "ENSIMMÄINEN ORGANISAATIO Ratsastusliikkeessä, MUTTA se EI OLE VIIMEAIKAINEN"

Järjestön IMM Cup Jumping Race -kilpailu, joka isännöi 4 erilaista kilpailua koko päivän, osoitti suurta jännitystä. Kilpailussa, joka ajettiin esteillä 140 cm: n korkeudella, ratsastajat kilpailivat ensin pysymään padolla. Ensimmäisellä radalla 24 ratsastajan kanssa kilpailun jälkeen taisteli 10 ratsastajaa, jotka läpäisivät radan määrätyssä ajassa ja virheettömästi. IMM: n varapääsihteeri Murat Yazıcı, CHP Istanbulin varapuheenjohtaja Gökhan Zeybek, CHP: n provinssin varapuheenjohtaja Ali Kargidanoğlu, İBB: n nuoriso- ja urheilupäällikkö İlker Öztürk katsomaan IMM Cupin hyppykilpailua, joka oli todisteena nuorten, nuorten aikuisten, aikuisten ja aikuisten ammattiratsastajien kilpailusta. Sarıyerin varapormestari Hüseyin Coşkun, İASK: n presidentti Fevzi Atabek ja İBB: n neuvoston jäsen Görkem Kurşun olivat läsnä.

Kilpailua arvioidessaan IMM: n apulaispääsihteeri Murat Yazıcı totesi, että IMM osallistui ensimmäistä kertaa ratsastusjärjestöön ja sanoi:

"Tämä organisaatio on meille ensimmäinen, mutta ei viimeinen. Haluamme nyt kehittää tätä yhteistyötä sekä Istanbulin ratsastusklubin että ratsastusyhteisön kanssa. İBB: na haluamme antaa enemmän merkitystä olympialaisten haaroille. Haluamme asettaa etusijalle nämä haarat sekä perustamis- että urheilijakoulutuksessa. Ratsastus on yksi niistä. Aloitamme tällä kilpailulla. Haluamme kehittää ja lisätä tätä yhteistyötä, haluamme olla yhdessä kanssasi uusissa organisaatioissa. "

Pokaalin omistaja on BURAK AZAK

Kilpailun lopussa, jossa ratsastajat osallistuivat hevosilla, joiden ikä oli 4,5 ja 6 vuotta vanhempi, Burak Azak IASK: lta suoritti kilpailun ensiksi ja voitti sekä palkinnon että 10 tuhannen TL: n rahapalkinnon. Azak sai pokaalinsa IMM: n apulaispääsihteerin Murat Yazıcın käsistä. Kommentoidessaan suoritustaan ​​pokaaliseremonian jälkeen Azak sanoi: "Hevoseni suoriutui erittäin hyvin ensimmäisellä radalla ennen padoa. Olin erittäin tyytyväinen hevoseni kanssa. Hevoseni on todella nopea hevonen ja oli hyvä myös padon radalla. Tulin radalle, tein parhaani, hän teki parhaansa ja voitimme, olen erittäin onnellinen ”.

Osman Şen otti palkinnon toisella sijalla İBB Cupin hyppykilpailussa, kun taas Özgür Özkan sijoittui kilpailun kolmanneksi. Kilpailu päättyi voittajien ja hevosten kunniakiertueeseen vieraiden ja osastojen edessä.