Henkilötietojen suojaviranomainen rekrytoi 10 avustavaa asiantuntijaa

henkilötietovirasto
henkilötietovirasto

Voidakseen työskennellä 8. asteen tehtävissä henkilötietojen suojaviranomaisen yleisten hallintopalvelujen luokassa; Kirjallinen tentti pidetään 10 kymmenelle avustavalle henkilötietojen suojan asiantuntijahenkilökunnalle vuosien 2020 ja 2021 julkisen henkilöstön valintakokeen (KPSS) tulosten mukaan. Kuhunkin ryhmään hakevista ehdokkaista kutsutaan kirjalliseen kokeeseen 09-kertainen määrätty avoimien työpaikkojen määrä, alkaen KPSS-pistemäärän korkeimmasta pistemäärästä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Sijoituksen seurauksena muut ehdokkaat, joilla on sama pisteet kuin viimeisellä ehdokkaalla, kutsutaan kirjalliseen kokeeseen.

Valintakoe pidetään kahdessa vaiheessa, kirjallisena ja suullisena, ja kirjallinen tentti pidetään testimenetelmänä.

Tentin suorittavat ehdokkaat täyttävät seuraavat vaatimukset:

a) Virkamieslain nro 657 48 §: ssä määriteltyjen yleisten ehtojen täyttäminen.

b) olla osallistunut mittaus-, valinta- ja sijoittamiskeskuksen (ÖSYM) järjestämään julkisen henkilöstön valintakokeeseen (KPSS) vuosina 2020 tai 2021 ja saavuttanut vähintään 75 pistettä yllä olevassa taulukossa ilmoitetuista pistetyypeistä ,

c) laitoksen henkilöstön ja tarpeiden mukaan;

  1. Valmistua oikeustieteellisistä tiedekunnista, jotka tarjoavat vähintään neljä vuotta perustutkintoa, tai ulkomailla sijaitsevista korkeakouluista, joiden vastaavuuden korkeakoulujen neuvosto on hyväksynyt (KPSSP-4-ryhmälle),
  2. Valmistua valtiotieteistä, taloustieteistä ja hallintotieteistä, taloustieteistä ja kauppatieteellisistä tiedekunnista, jotka tarjoavat vähintään neljän vuoden perustutkinnon, tai ulkomailla sijaitsevista korkeakouluista, joiden vastaavuuden korkeakoulujen neuvosto on hyväksynyt (KPSSP-33 ja KPSSP-38) ryhmät),
  3. Tiedekunnat, joilla on vähintään neljä vuotta perustutkintoa; Valmistua elektroniikan, sähköelektroniikan, elektroniikan ja viestinnän, tietokonetekniikan ja tietojärjestelmäsuunnittelun osastoilta tekniikan alalta tai ulkomaisilta korkeakouluilta, joiden vastaavuuden korkeakoulujen neuvosto on hyväksynyt (KPSSP-3-ryhmälle),

ç) saada vähintään 70 (seitsemänkymmentä) pistettä viimeisen viiden vuoden aikana arviointi-, valinta- ja harjoittelukeskuksen (ÖSYM) suorittamasta "vieraan kielen taitotenttiä (YDS)" tai muuhun ehtojen mukaisesti hyväksyttyyn kansainvälisesti voimassa olevaan asiakirjaan kielitaidosta tai sen vastaavuudesta. (Kansainvälisen pätevyyden omaavien vieraiden kielten tenttien vastaavuustaulukot: osym.gov.tr

d) olla täyttämättä 2021 vuoden ikää tammikuun 01.01.1986 ensimmäisestä päivästä lähtien. (Syntynyt XNUMX jälkeen)

Tenttihakemuksen päivämäärä ja menetelmä

Tenttihakemukset voidaan jättää virastolle henkilökohtaisesti tai hakuaikana lisäämällä seuraavat asiakirjat henkilötietojen suoja-avustajan asiantuntijakilpailukokeiden hakulomakkeeseen, joka ladataan ja täytetään 31 - 08. / 2021 viraston verkkosivustolta (www.kvkk.gov.tr). Toimitetaan postitse. Hakemusten jättöpäivänä klo 27 jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei hyväksytä, eikä postin viivästymistä oteta huomioon.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar