Kiina esittelee Maglev-junan jopa 600 km tunnissa

gin esitteli maglev-junan, joka saavuttaa kilometrejä tunnissa
gin esitteli maglev-junan, joka saavuttaa kilometrejä tunnissa

Kiinassa, joka on kehittänyt viime vuosina suurnopeusjunatekniikkaa, on otettu käyttöön uusi maglev-juna, joka kulkee nopeudella 600 kilometriä tunnissa. Kiinan valtion tiedotusvälineiden uutisten mukaan juna, joka toimii sähkömagneettisen järjestelmän kanssa ja menee siis ilmassa ilman hankausta rautakiskoja vasten, valmistetaan Kiinan rannikkokaupungissa (Qingdao) itään Kiinan pääkaupungista. maassa, Pekingissä.

Maglev-juna, josta tulee "maailman nopein julkisen liikenteen ajoneuvo", jos se virallisesti otetaan käyttöön, pyrkii vähentämään noin 2000 kilometrin etäisyyttä Shanghain, Kiinan suurimman kaupungin, ja Chengdun maakunnan välillä, joka sijaitsee keskiosassa. maan 3.5 tuntia.

Jos maglev-junaa käytetään Pekingin ja Shanghain välillä noin 1000 kilometrin etäisyydellä, nopeiden junien palvelut, jotka yleensä kestävät 6 tuntia, lyhenevät 2.5 tuntiin.

Maglev-junat ovat olleet käytössä yli 20 vuotta Shanghaissa, Kiinan suurimmassa kaupungissa, lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta ja Pudongin kansainväliseltä lentokentältä. Näiden lentojen ansiosta matka lentokentän ja kaupungin keskustan välillä kestää vain 4-5 minuuttia.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar