Ensin Birmotin, Alfa Romeon ja Jeepin myynnissä

ensin birmot alfa romeon ja jeepin myynnissä
ensin birmot alfa romeon ja jeepin myynnissä

Birmotista tuli ensimmäinen Turkissa vuonna 2020 Alfa Romeo- ja Jeep-merkkisten ajoneuvojen myynnissä. Birmot otti paikkansa kärjessä saavuttamalla korkean myynnin graafisen arvon Alfa Romeo- ja Jeep-merkkisten ajoneuvojen myynnissä vuonna 2020. Tofaşin toimitusjohtaja Cengiz Eroldu ja Alfa Romeo sekä Jeep-tuotejohtaja Özgür Süslü esittivät taulut Birmotin Istanbulin Euroopan sivuliikkeen johtajalle Mürsel Yakutille, joka oli myös provinssin voittaja Istanbulissa.

Birmot Retail Operations Director Mert Atılgan sanoi: "Birmotina olemme erittäin iloisia voidessamme tavata asiakkaamme Istanbulissa, kuten kaikissa toimipisteissämme, olla suosittuja ja olla myydyin edustamissamme Alfa Romeo- ja Jeep-tuotemerkeissä. Kuten aina, pyrimme säilyttämään johtajuutemme tarjoamalla asiakkaillemme parhaan kokemuksen sekä myynnistä että myynnin jälkeisistä palveluista. Olemme erittäin tyytyväisiä Birmotin menestykseen ja panokseen alalla. Onnittelen vilpittömästi kaikkia joukkuetoverini ponnisteluista ja toivotan heille paljon menestystä. " hän sanoi.

Birmot, yksi Turkin johtavista autokaupoista Otokoç Automotive, sisältää Fiat-, Alfa Romeo-, Jeep- ja Maserati-tuotemerkit. Birmot Istanbulin Euroopan sivuliikkeestä tuli ensimmäinen vuonna 2020 Fiat-merkkisten ajoneuvojen myynnissä.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar