DHMI on ensimmäinen lentoliikenteen hallinnassa Euroopassa

dhmi: stä tuli lentoliikenteen hallinnan ensimmäinen euroopassa
dhmi: stä tuli lentoliikenteen hallinnan ensimmäinen euroopassa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu sanoi, että valtion lentoasemaviranomaisen (DHMI) lennonjohtokeskus sijoittui Euroopassa ensimmäiseksi ja 6 324 liikennettä hoidettiin tämän vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana.

Karaismailoğlu muistutti, että epidemiakaudella oli tuhoisa vaikutus maailman ilmailuun.

Karaismailoğlu totesi, että kaikki toimielimet ja heidän kollegansa pyrkivät tarjoamaan korkeammat palvelutasot kaikissa liikennemuodoissa, "DHMI: n lennonjohtokeskus, joka tarjoaa lennonjohtopalvelua Turkin ilmatilaa käyttäville lentokoneille, on yksi parhaista lentoliikenteen hallinnassa Euroopassa vuoden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, ja se sijoittui ensimmäiseksi, jättäen taakseen muut suuret keskukset. Nämä saavutukset tekevät meistä ylpeitä. Menestys ei tapahdu sattumalta, teemme kovasti töitä ja saamme palkkioita. " käytti lauseita.

"Olemme varustaneet lentoyhtiömme uusimmalla tekniikalla"

Karaismailoğlu totesi, että lentoyhtiöt ovat yksi kuljetusmuodoista, jotka vaikuttavat eniten jokapäiväiseen elämään.

"Hallituksemme aikana maassamme oli suuria infrastruktuuripuutteita viime vuosina. Olemme toteuttaneet erittäin suuria projekteja hyvin lyhyessä ajassa tekemällä kovasti töitä näiden puutteiden poistamiseksi. Olemme rakentaneet lentoyhtiömme tavalla, joka sopii maamme tavoitteeseen tulla maailman kymmenen parhaan talouden joukkoon. Olemme varustaneet sen uusimmalla tekniikalla aikakauden vaatimusten mukaisesti. Pystymme tarjoamaan onnistuneesti ohjaus- ja koordinointipalveluja lentokoneille, jotka kulkevat Turkin ilmatilassa miljoonassa neliökilometrissä Turkin ilmatilassa 10 tuntia vuorokaudessa, 1 päivää viikossa kaikissa sääolosuhteissa. Sanoimme, että "Airways on ihmisten tapa", ja jatkamme kovaa työtä kansamme hyväksi. "

Karaismailoğlu ilmoitti ennustaneensa, että lentoliikenne lisääntyy matkailuliikkeen myötä kesäkuukausina ja että he valmistautuvat erityisesti tähän ja totesivat, että heinäkuu alkoi vilkkaalla liikenteellä.

"Lentoliikenne huipentui 4. heinäkuuta 3 lennolla"

Karaismailoğlu huomautti, että lentoliikenne oli huipussaan 4 lennolla 3. heinäkuuta, "toisin sanoen lento tapahtui ilmatilassamme 629 sekunnin välein. Ottaen huomioon valvotut ja koordinoidut sotilaslentokoneiden harjoituslennot, nämä tiedot, jotka osoittavat Turkin ilmatilan tiheyden, ilmoittivat, että ilmailumme palaa nopeasti epidemiaa edeltävään aikaan. teki arviointinsa.

Euroopan lentoturvallisuusjärjestön (EUROCONTROL) tietojen mukaan DHMI: n 324 tuhatta 706 liikennettä käyttävä lennonjohtamiskeskus ylitti Euroopan johtavat lennonjohtokeskukset tammi-kesäkuussa samalla tavalla kuin ensimmäisellä vuosineljänneksellä , ja otti paikkansa huipulla. Karlsruhen (Saksa) ohjauskeskuksessa käytiin 314 tuhatta 931 lentoliikennettä, Maastrichtissa (Alankomaat) 288 tuhatta 30, Lontoossa 231 tuhatta 853, Pariisissa 215 tuhatta 404 ja Roomassa 143 tuhatta 758 lentoliikennettä.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar