Antalyan Tünektepe-köysirata ja sosiaaliset palvelut avattu palveluun

antalya tunektepe -köysirata ja sosiaaliset palvelut otetaan käyttöön
antalya tunektepe -köysirata ja sosiaaliset palvelut otetaan käyttöön

Antalyan pääkaupunkiseudun kunnan Tünektepe-köysirata ja sosiaaliset palvelut, joka on Antalyan paras näköalapaikka, otettiin käyttöön.

Köysirata, jota ylläpidettiin voimakkaasti pandemian aikana, on kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden suosikki.

Antalyan pääkaupunkiseudun kunta Tünektepen köysirata ja sosiaalitilat, jotka suljettiin pandemian aikana, alkoivat palvella jälleen. Kunnallisyrityksen ANETin ylläpitämä laitos vie kävijänsä Tünektepeen 605: n korkeudelle tarjoamalla ainutlaatuisen näkymän. Pandemiasääntöjen takia neljä ihmistä voi matkustaa 8 hengen köysiratahytteissä kiipeämään Tünektepeen, joka on yksi Antalyan symboleista. Köysiradan tietulli, joka on avoinna joka päivä maanantoja lukuun ottamatta, tarjoaa palveluja klo 4-10.00.

ELINTARVIKKEET NÄKYMÄSTÄ Hämmästyttävällä näköalalla

Tünektepen sosiaalipalvelut toivottavat vieraat tervetulleiksi myös hygieniaa ja fyysistä etäisyyttä koskevien sääntöjen mukaisesti. Sosiaalipalveluissa pöydät oli järjestetty 1.5 metrin välein. Tünektepessä vierailevat vieraat voivat täyttää ruoka- ja juomatarpeensa sosiaalisten tilojen runsaasta valikosta, josta on upea näköala. Laitoksessa tarjoillaan pizzahuone, teehuone, pääravintola, jäätelötalo, pannukakkutupa. Asiakkailla on mahdollisuus tutustua Antalyaan kiikareilla, jotka on sijoitettu kahvilan ympärille. On myös osasto, jossa myydään matkamuistoja.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar