Tarjous yhdistetystä henkilöliikenteestä Eskişehirin asema-Bursa-linjalla, joka on kytketty YHT: hen

Tarjous yhdistetystä henkilöliikenteestä Eskisehirin asema-Bursa-linjalla, joka on liitetty YHT: hen
Tarjous yhdistetystä henkilöliikenteestä Eskisehirin asema-Bursa-linjalla, joka on liitetty YHT: hen

Tarjous linja-autojen yhdistetystä matkustajaliikenteestä järjestetään linjalla "Eskişehir Station-Bursa-Eskişehir Station", joka on yhteydessä Ankara-Eskişehir-Ankara, Ankara-İstanbul-Ankara ja Konya liikennöiviin suurnopeusjuniin (YHT). - Istanbul-Konya-linjat.

TCDD Taşımacılık AŞ: n pääosaston virallisessa lehdessä julkaistun ilmoituksen mukaan tarjous yhdistetyistä henkilöliikenteen ja junalippujen myyntipalveluista yhdessä mainitulle linjalle urakoitsijalle kuuluvien linja-autojen kanssa järjestetään "avoimen tarjouskilpailun kanssa". menettely ”.

Tarjoukset on jätettävä TCDD Taşımacılık AŞ: n pääosaston tarjouskilpailulautakunnalle 26. heinäkuuta 2021 klo 14.30 saakka.

Tarjousasiakirjan hinnaksi määritettiin 100 liraa ja tarjouskilpailun hinnaksi 100 tuhatta liraa. Tarjous koskee linjaa "Eskişehirin asema - Bursa - Eskişehirin asema", joka on kytketty Ankaran - Eskişehirin - Ankaran, Ankaran - Istanbulin - Ankaran ja Konyan - Istanbulin - Konyan linjoilla liikennöiviin YHT: iin.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar