TCDD: n Marmaray-, Başkentray- ja YHT-mainostilat vuokrataan

TCDD: n marmaray baskentray- ja yht-mainostilat vuokrataan
TCDD: n marmaray baskentray- ja yht-mainostilat vuokrataan

TCDD Enterprise -yrityksen pääosaston kiinteistötekniikan keskusyksikön päällikkönä

TCDD: lle kuuluvien Marmaray-, Başkentray- ja YHT-linjojen eri alueiden vuokraus kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin

1 - TCDD: n Marmarayn, Başkentrayn ja YHT-linjojen eri alueiden vuokraus kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin, ilman arvonlisäveroa vuodessa 3.150.000,00-TL (kolme miljoonaa sataa viisikymmentätuhatta turkkilaista liiraa), jotka vuokrataan arvioidulla arvolla , tarjotaan uudelleen "suljetun tarjouksen menettelyn" mukaisesti.
2- Tarjous pidetään 10.08.2021 klo 14.00. TR STATE RAUTATIEJEN PÄÄOSASTON Kiinteistövälityshankkeiden keskuskomissio osoitteessa "Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06050 Altındağ / ANKARA".
3- Tarjouskilpailun kohteena olevalle vuokrausliiketoiminnalle tehdään 10 VUOTTA voimassa oleva sopimus sivuston toimituspäivästä alkaen.
4- Paikalliset tarjoajat voivat osallistua tarjouskilpailuun.
5-Tarjousasiakirjat ovat nähtävissä maksutta kiinteistöosastolla, TR STATE Rautateiden hallinnan pääosastolla sekä TCDD: n www.tcdd.gov.tr. voidaan katsoa myös Internetissä.
6 - Tarjouksiin osallistuvista tarjoajista;
a) Tarjousvelkamaksu on 94.500,00-TL (yhdeksänkymmentäneljä tuhatta viisisataa Turkin liiraa) ja jos käteistä talletetaan, kuitti, joka osoittaa, että se on talletettu TCDD: n pääosaston asianomaiselle pankkitilille, viimeistään tarjouspäivän klo 14.00. (Jos se annetaan takuukirjeeksi, se kestää vähintään yhden (yhden) vuoden)
b) Tarjouseritelmän hinta on 2.000,00 XNUMX-TL (kaksi tuhatta Turkin liiraa) ilman arvonlisäveroa ja eritelmän ostotodistus,
c) TCDD Marmaray-, Başkentray- ja YHT-linjojen hallinnollisten eritelmien osiossa Tarjouskilpailuun osallistumista koskevat kohdasta vaaditut asiakirjat erilaisten mainostarkoituksiin tarkoitettujen alueiden vuokraamiseksi kolmansille osapuolille,
7 - Tarjouskirje,
8 - Niiden, jotka haluavat osallistua tarjouskilpailuun, on toimitettava tarjouskilpailuasiakirjat TR STATE Rautateiden hallinnan pääosaston kiinteistöalan keskusvaliokunnalle viimeistään 10.08.2021 klo 14.00.
9 - Postitse tehdyt tarjoukset ovat kelvollisia, hakemuksia, joita ei tehdä postitse tai henkilökohtaisesti määräajassa, ja puutteellisia asiakirjoja, jotka muuttavat tarjouksen perustaa, ei hyväksytä.
10- Jos tarjouskilpailu, joka on tehty suljetun tarjouksen menetelmällä, ei osallistu tai jos komissio ei pidä tarjoamia hintoja asianmukaisina, tarjous peruutetaan. Jos suljetun tarjouksen menetelmällä tehdyssä tarjouksessa on vain yksi osallistuminen tai jos vain yksi voimassa oleva tarjous on jäljellä, tarjous jatkuu kuitenkin neuvottelumenetelmällä; Ellei neuvottelumenettelystä saada tuloksia ja komissio hyväksyy sen; TARJOUSMENETTELY 48 artiklan ç alakohtaa sovelletaan tarjoajien välillä alla määriteltyinä päivinä ja aikoina.

Jos tarjoaja on (15) 25.08.2021 päivän kuluessa tarjouksen tekopäivästä, 14.00 klo XNUMX,

Jos tänä aikana ei ole ehdokasta, (30) jos hän haluaa 09.09.2021 päivän kuluessa, 14.00 klo XNUMX,

Jälleen, jos tarjoajaa ei ole, jos tarjoaja on 45 (neljäkymmentäviisi) päivän sisällä, neuvottelumenettelyä sovelletaan viimeisen kerran 24.09.2021 klo 14.00. Jos tarjoajaa ei löydy tai tulosta ei saavuteta, tarjous perutaan.

11- TCDD: hen ei sovelleta tässä tarjouskilpailussa "valtion tarjouslakia", jonka numero on 2886, ja "julkisia hankintoja koskevaa lakia", jonka numero on 4734. Tarjouskilpailu, osittainen tarjous, tarjousten tekeminen kenellekään tarjoajalle tai tarjouskilpailun tekeminen uudelleen haluamallaan tavalla on täysin ilmaista. Lain nro 4734 ja 4735 vastaavia artikloja sovelletaan kuitenkin esimerkiksi kiellettyihin tekoihin tai käytöksiin, seuraamuksiin ja tarjousten kieltämiseen. Tarjoajat ovat hyväksyneet ja sitoutuneet etukäteen, etteivät ne vastusta tätä asiaa.

Se ilmoitetaan asianomaiselle.

OSOITE

  • TCDD Enterprise Real Estate -osaston pääosasto Hacıbayram Mah. Hippodrome Cad. Ei: 3 Altindag / ANKARA
  • Puhelin: 0 312 520 42/38
  • FAKSI: 0 312 520 62
Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar