T & K-yhteistyö Metro Istanbulilta ja Tübitakilta

T & K-yhteistyö metroasemalta Istanbul ja tubitakilta
T & K-yhteistyö metroasemalta Istanbul ja tubitakilta

Yenikapı-Kirazlı-Atatürkin lentokentän metrolinjan kotimaan merkinantohankkeen puitteissa toteutettiin yhteistyössä Metro Istanbulin tutkimus- ja kehityskeskuksen-TÜBİTAK BİLGEM -johtovaltion kanssa toteutetun tuotekehityshankkeen arviointi.

Tulevaisuudessa toteutettavien tutkimus- ja kehityshankkeiden puitteissa päätettiin tehdä yhteistyötä TUBITAK BİLGEMin kanssa rautatiejärjestelmän ajoneuvotietokoneiden ja autonomisten rautatiejärjestelmän huoltokalustohankkeiden yhteydessä.

Istanbulin metroasemasta keskiviikkona 7. heinäkuuta pidettyyn kokoukseen TÜBİTAK BİLGEMin puheenjohtajakaudella; Toimitusjohtaja Özgür Soy, apulaisjohtaja projektista vastaava Fatih Gültekin, teknisten asioiden varajohtaja Yıldıray Yedikardeş ja tutkimus- ja kehityskeskuksen johtaja Nevzat Bayrak TÜBİTAK BİLGEMistä; Presidentti Ali Görçin, varatoimitusjohtaja Sadullah Uzun, tietotekniikan instituutin apulaisjohtaja Olcay Öztanır, tietotekniikan instituutin apulaisjohtaja Dr. Hamza Özer, liiketoiminnan kehityspäällikkö Alper Ay, sähköisen henkilöllisyyden yksikköpäällikkö Dr. Oktay Adalıer liittyi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar