Martyr Temel Boxwood Ship Free eidin aikana

Sehit Temel Simsir -laiva on ilmainen juhlan aikana.
Sehit Temel Simsir -laiva on ilmainen juhlan aikana.

Ordu Metropolitan Municipality Mayor Dr. Martyr Temel Boxwood Ship, jonka Mehmet Hilmi Güler toi kaupunkiin, palvelee ilmaiseksi Arafe-päivän ja Eid al-Adhan aikana.

Ordu Metropolitan Municipality, joka tuottaa hankkeita Ordun integroimiseksi meren kanssa, toi kunnostustöiden suorittaneen marttyyri Temel Şimşir -aluksen mereen vuonna 2020. Siitä lähtien suuri kiinnostus risteilyalus tarjoaa miellyttäviä hetkiä niille, jotka haluavat katsella Ordua mereltä.

Ordu Metropolitan Municipality, joka aloitti työnsä tässä yhteydessä ja sallii kaikkien katsella Ordua merestä, järjestää ilmaisia ​​retkiä marttyyri Temel Boxwood Shipin kanssa Arafe-päivän ja Eid al-Adhan kanssa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar