ORBEL soveltaa alennuksia aikaisempien aikojen pysäköintilainoihin

Orbel soveltaa alennuksia aikaisempiin pysäköintisaamisiin
Orbel soveltaa alennuksia aikaisempiin pysäköintisaamisiin

Ordu Metropolitan Municipality tytäryhtiö ORBEL A.Ş. Hän totesi, että aikaisemmille pysäköintisaamisille sovelletaan alennusta.

ORBEL A.S. Alennuksia tehtiin kansalaisille, joilla oli aikaisempia velkoja. Tässä yhteydessä päätettiin olla perimättä oikeudellista korkoa soveltamalla 50%: n alennusta käteisen ja luottokortin yksittäisiin nostomaksuihin muiden kuin johtoon kuuluvien saamisten osalta ja 50%: n alennuksen pääomalle suorittamissaatavista ja perimällä maksuja, jotka aiheutuvat täytäntöönpanomenettelyt.

MÄÄRÄAIKA 31. JOULUKUU

Kansalaiset, joilla on aikaisempia velkoja, voivat hyötyä tästä alennuksesta 31. joulukuuta 2021 asti. Maksut suoritetaan avoimille pysäköintialueille ja keskusvirastolle saatavista, jotka eivät ole täytäntöönpanon alaisia, ja kansalaiset voivat tavata asianomaisen lakitoimiston kanssa saatavista, jotka ovat täytäntöönpanon kohteena.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar