Milloin Yenimahalle Şentepen köysirata-aikataulut alkavat?

Ilmoitus Yenimahalle Sentepe -köysiradasta
Ilmoitus Yenimahalle Sentepe -köysiradasta

Ankaran pääkaupunkiseudun kunnan EGO: n pääosaston Yenimahalle – Şentepe -asemien välinen köysirata on suljettu väliaikaisesti käytöstä 19. maaliskuuta 21, koska köysiratahyttien fyysiset olosuhteet eivät salli sosiaalisen etäisyyden mukaista matkustamista. Covid-2020-pandemiatoimenpiteistä.

8. kesäkuuta 2021 päivätyssä ilmoituksessamme jaettiin yleisölle, että 15 kuukautta suljetun köysiradan huolto- ja tarkastustyöt ovat alkaneet uudelleen.

1. heinäkuuta 2021, siirtyessä asteittaisen normalisointiprosessin kolmanteen vaiheeseen, Yenimahalle-Şentepe-köysiradan linja on avattu uudelleen, jos tarvittavat ehdot täyttyvät. Koska köysirata on ollut suljettuna noin 15 kuukauden ajan, linjan avaaminen ilman raskasta huoltoa katsottiin hankalaksi matkustajien turvallisuuden ja järjestelmän turvallisuuden kannalta. Tästä syystä organisaatiomme on aloittanut linjan raskaat huoltotyöt 07. heinäkuuta 2021. Raskaiden huoltotöiden odotetaan valmistuvan kuukauden kuluessa, kuten aikaisemmissa vastaavissa tutkimuksissa.

Tässä yhteydessä huoltoyrityksen viimeisen tarkastuksen jälkeen yritys totesi, että köysi ei ollut turvallisuusstandardien mukainen, koska köyden rikkoutuminen ja metallin ehtyminen johtui laitoksen ensimmäisessä vaiheessa. Tässä yhteydessä todettiin, että köysi on uusittava 1.457 metrin osuudella Yenimahallen ja TRT-lähetinasemien välillä, mikä on linjan ensimmäinen vaihe.

Koska uusi köyden tuotanto kestää 3,5–4 kuukautta ja vaatii korkeita kustannuksia, otettiin yhteyttä ranskalaiseen kansainvälisen sertifikaatin omaavaan asiantuntijaan tutkimaan mahdollisuutta käyttää olemassa olevaa köyttä korjaamalla se. Meille on ilmoitettu, että asiantuntija pystyi saamaan luvan 2. elokuuta 2021 Ranskan maalle pandemiaan soveltamien sääntöjen vuoksi, ja hän aloittaa työnsä 3. elokuuta 2021. Jos köyden käytettävyys hyväksytään asiantuntijan suorittamien tutkimusten, analyysien ja testiprosessien tuloksena, kaikki prosessit valmistuvat kymmenessä päivässä ja ne taataan yhdeksi vuodeksi. Tässä tapauksessa köysirata on tarkoitus avata ennen 30. elokuuta.

Jos asiantuntijan tutkimuksen tuloksena todetaan, että nykyinen köysi on käyttökelvoton, tilataan uusi köysi. Köysi voidaan toimittaa 3,5-4 kuukauden kuluessa tilauspäivästä. Tässä tapauksessa köysiradamme voi avata marraskuun loppua kohti.

Ankaralaisten asukkaiden turvallisuus on meille etusijalla. Köysiradajärjestelmää on toistaiseksi tarkistettu voimakkaasti kolme kertaa, ja jokainen huolto kesti kuukauden. Jokaisessa raskaassa huollossa järjestelmä pysäytettiin ja suljettiin kuukaudeksi. Tänä aikana matkustajamme kuljetettiin busseilla.

Vaihtoehtona Yenimahalle-Şentepe-köysiradalle, joka keskeytettiin 21. maaliskuuta 2020 pandemiaprosessin alkaessa, ottaen huomioon kansanterveys;

Lisäämällä nykyisten palvelumääriä ajoneuvoillemme, joiden linjanumero on 271 Yenimahalle Metro-Şentepe, tarjottiin 3 kuljetuspalvelua yhteensä 2 ajoneuvolla, 5 yksin ja 60 palkeella ennen prosessia, ottaen huomioon matkustajien kapasiteetin käytön rajoitukset hinnat ja päivät ja ajat, jolloin ulkonaliikkumiskielto on voimassa; Keskimäärin 5 ajoneuvoa on lisätty 2 ajoneuvolla, 7 soololla ja 69 paljolla.

Tätä palvelua, joka tarjotaan linjamme 271 kanssa alueen kuljetustarpeiden tyydyttämiseksi, jatketaan keskeytyksettä köysiradan ylläpidon aikana.

Lisäksi bussilinjalla, joka toimii vaihtoehtona köysiradan linjalle, laivaston seurantakeskus ja kenttävalvojat tekevät välittömän valvonnan matkustajatiheydestä riippuen, ja julkinen liikenne järjestetään välittömästi tekemättä mitään kansalaiset kärsivät.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar