Ei lentokonetta laskeutunut Balıkesirin lentokentälle 76 kuukauden ajan, josta 18 miljoonaa TL kului sen rakentamiseen

Kone ei ole laskeutunut Balikesirin keskus lentokentälle kuukauden ajan, mihin käytettiin miljoona TL
Kone ei ole laskeutunut Balikesirin keskus lentokentälle kuukauden ajan, mihin käytettiin miljoona TL

On paljastettu, ettei yksikään kone ole laskeutunut Balıkesirin keskus lentokentälle, joka rakennettiin toivoen miljoonan matkustajan vuodessa, koska se otettiin käyttöön 1 kuukaudeksi.

Hallitus päätti rakentaa lentokentän Balıkesiriin, jonka väkiluku on vuonna 2016 miljoona 1 tuhatta. Lentokentälle, jonka matkustajamäärä on kohdistettu miljoonaan ja projektin määräksi määritetään 187 miljoonaa TL, vuoden 1 loppuun asti tehdyt menot ovat ylittäneet kaksinkertaiset hankkeen kustannukset ja saavuttaneet 30 miljoonaa 2019 tuhatta TL.

Ei yhtään lentokonetta, ei yhtä matkustajaa saapunut Balıkesirin lentokentälle 18 kuukaudeksi

Lentokentälle on muodostettu 99 hengen henkilöstöryhmä teknisistä asiantuntijoista turvallisuuteen. Uusi lentokenttä avattiin virallisesti 10. helmikuuta 2020. Yksikään kone ei kuitenkaan laskeutunut lentokentälle avauspäivänä tai seuraavina päivinä. Täysi matkustajahenkilöstö ja 99 henkilöä, jotka odottavat konetta päivittäin, eivät ole nähneet yhtään lentokonetta tai yhtä matkustajaa alueella viimeisten 18 kuukauden aikana.

CHP Balıkesirin sijainen Şahin kysyy, miksi Balıkesiriin ei saapunut lentokonetta

CHP Balıkesirin sijainen Fikret Şahin kysyi liikenneministeriltä Adil Karaismailoğlulta, miksi Balıkesiriin ei ollut lentokoneita. "Vaikka liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ilmoitti, että Balıkesirin lentokentän keskusterminaalirakennuksen rakentaminen valmistuu ja se pystyy palvelemaan kaikenlaisia ​​lentoja 10. helmikuuta 2020, edes kone ei ole laskeutunut Balıkesirin lentokentälle kuluneiden kahdeksantoista kuukauden aikana. Lentokenttä, joka on käyttänyt 76 miljoonaa 521 tuhatta liiraa ja jolla on 99 henkilökuntaa, odottaa tyhjäkäynnillä ja vanhenee päivä päivältä. Jotta Balıkesirin lentokentälle ei tulisi hukata investointeja, on ehdottomasti järjestettävä lennot ja lentokenttää liikennöitävä. Kutsun Balıkesirin kansan puolesta hallituksen varajäsenet ja virkamiehet osoittamaan tarvittavaa herkkyyttä tässä asiassa. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar