Maksetaanko eläkepalkat ennen Kurban Bayramia? Milloin heinäkuun eläkkeet annetaan?

Maksetaanko eläkkeitä ennen Eid al-Adhaa?
Maksetaanko eläkkeitä ennen Eid al-Adhaa?

Miljoonat eläkeläiset tutkivat yksityiskohtia siitä, saavatko he palkansa ennen lomaa. Eläkeläiset saavat 1.100 TL eläkepalkan palkkansa lisäksi ennen juhlaa. Joten milloin eläkkeet maksetaan, maksetaanko ne ennen lomaa 2021? Maksetaanko eläkepalkat ennen Kurban Bayramia? Milloin heinäkuun eläkkeet annetaan? Milloin SSK ja Bağ-Kur eläkkeet maksetaan?

Eläkemaksut ovat miljoonien eläkeläisten asialistalla. Eläkeläiset saavat sekä lomabonuksen että korotetun palkan tässä kuussa. Eid al-Adhan lähestyessä eläkkeiden maksupäivästä tuli uteliaisuus. Joten milloin eläkkeet maksetaan, maksetaanko eläkkeitä ennen lomaa?

Milloin SSK ja Bağ-Kur eläkkeet maksetaan?

SSK: n eläkepalkkiot ja palkat maksetaan 13. ja 14. heinäkuuta. SSK: n eläkkeensaajien palkanmaksupäivät ovat seuraavat: Ne, jotka saavat palkkoja 17., 18., 19., 20., 21. heinäkuuta, 13. heinäkuuta; Ne, jotka saavat palkkoja 22., 23., 24., 25., 26. heinäkuuta, saavat palkansa 14. heinäkuuta. Bag-Kur-eläkeläiset saavat palkansa 16. heinäkuuta.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar