Nikosiassa museoksi muutettu laskeutumisalus Ç.1974 vihittiin käyttöön

Laskeutumisalus c, joka muutettiin museoksi Nikosiassa, avattiin
Laskeutumisalus c, joka muutettiin museoksi Nikosiassa, avattiin

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan vihki laskeutumisaluksen Ç.1974, joka muutettiin museoksi yhdistämällä elossa maanpuolustusministeri Hulusi Akariin ja siihen liittyvään TAF-komentotasoon Yavuz Landing Beachillä.

Maanpuolustusministeri Hulusi Akar sanoi laskeutumisaluksen Ç.1974 avaamisen yhteydessä museona seuraavaa:

"Me muistamme kaikkia marttyyrejamme, erityisesti opettajaamme, eversti İbrahim Karaoğlanoğlua, ja kaikkia marttyyrejamme kunnioittavasti ja armollisesti, ja ilmaisemme kiitollisuutemme heille. Meillä on veteraaneja, jotka osallistuivat leikkaukseen, ja toivotamme heille terveyttä ja hyvinvointia. On erittäin tärkeää, että nuoret tietävät suoritetun leikkauksen ja kärsimykset. Yritämme välittää niitä nuorille eri tavoin. C. Sillä, että vuodesta 1974 tuli museo, on myös suuri merkitys kertomalla nuorillemme, mitä tähän mennessä on kuvattu. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar