Lamos-silta tarjoaa helpomman pääsyn Kayacı-laaksoon

Lamos-silta tarjoaa helpomman pääsyn Kayacı-laaksoon
Lamos-silta tarjoaa helpomman pääsyn Kayacı-laaksoon

Lamos-sillan, jonka Mersinin pääkaupunkiseudun kunnan tienrakennuksen kunnossapito- ja korjausosasto alkoi rakentaa Erdemlin piirin Limonlu-alueelle, ja 80 prosenttia liitäntäteistä on valmistunut. Limonlu Streamin yli rakennettu silta, joka kulkee naapuruston keskiosan läpi, vähentää etäisyyksiä ja tuo Mersinin asukkaat lähemmäksi toisiaan.

Metropolitan oli ratkaisu Erdemlin toiseen ongelmaan

Limonlu-virran yli kulkeva yksikaistainen historiallinen kivisilta, joka jakaa Erdemlin Limonlu-alueen, joka on yksi Mersinin suosituimmista alueista matkailussa ja maataloudessa, on muuttunut käyttökelvottomaksi ajan myötä. Kuljettajien, jotka tulivat naapurustoon D-400-moottoritien itä- tai länsipuolelta, oli käytettävä kilometrin päässä olevaa siltaa ylittääkseen Limonlu-virran toinen puoli. Mersinin pääkaupunkikunta aloitti Lamos-sillan rakentamisen Limonlu-alueen asukkaille.

80% sillasta on valmis

Ryhmät suorittivat 80 prosenttia projektin fyysisestä toteutumisasteesta. Joukkueet, jotka valmistuivat 4 kuutiometrin kiviseinän, 86 poratun paalun ja 5 tuhannen kuutiometrin kivitäytteen rakentamisen ja vahvistivat heikkoa maata, jatkavat elementtien kokoonpanoprosessia.

Lamos-silta hyödyttää myös valmistajia

Silta, jolla on suuri merkitys kansalaisille, tulee Limonlu-alueelle D-400: sta ja jatkuu kohti Kayacı-laaksoa, jolla on suuri merkitys alueellisen matkailun kannalta ja joka hyödyttää myös tuottajia. Kuljettajilla on mahdollisuus päästä Kayacın laaksoon lyhyemmältä ja turvallisemmalta kauttakulkulinjalta, mutta naapuruston asukkaat, jotka tuottavat banaanejaan kasvihuoneissa, pääsevät eroon monien kilometrien matkan vaikeuksista. Limonlu Mahallesin asukkaat pääsevät helpommin moniin pisteisiin terveyskeskuksesta markkina-alueelle.

"Kayacı-laaksoon tarjotaan mukavampi kuljetus"

Pääkaupunkiseudun kunnan tienrakennus-, kunnossapito- ja korjausosaston Erdemlin osastopäällikkö Emrah Erdoğan totesi, että tutkimuksia tehtiin naapuruston asukkaiden ja päämiesten pyynnöstä. Korostaen, että sillan rakentaminen aloitettiin jälkikäteen, Erdoğan sanoi:

”Aikaisemmin oli historiallinen silta. Koska se otettiin suojan alle, todettiin, että tällaista siltaa tarvittiin ja sillan rakentaminen aloitettiin. Kansalaiset kulkivat historiallisen kivisillan yli. Se oli kapea silta, jota vain yksi auto tuskin ylitti. Rakentamalla nyt leveän, mukavan ja turvallisen sillan voimme nyt kansalaiset ylittää virran rauhallisemmalla ja turvallisemmalla tavalla. Se yhdistää Limonin piirimme Kocahasanlın ja Üçtepen piiriin. Se on ryhmätie, joka ulottuu Limonlu Mahallesista Esenpınariin ja jopa Keski-Anatoliaan. Varmistamme myös, että vuoristomaajat pääsevät ylängölle mukavammalla ja turvallisemmalla tavalla virran yli. Matkailun kannalta mukavampi kuljetus tarjotaan alueelle, jota kutsumme Kayacı-laaksoksi, jolla on luontomatkailua. "

"Meillä on erittäin kaunis, moderni silta"

Limonlun naapuruston johtaja Orhan Çelik totesi, että historiallinen kivisilta on tullut pisteeseen, jossa se ei enää pysty vastaamaan tarpeisiin, ja sanoi: "Korjauksia ei voida tehdä, koska kentällä on leikkiä. Joten se oli suljettu liikenteeltä. Tätä siltaa tarvittiin, koska toinen vaihtoehtoinen tie oli pitempi. Uskomme, että terveyskeskukseen ja katetulle torille on helpompi päästä. Siksi sillalle tarvittiin suuri tarve. Se on toiminut jonkin aikaa, edistystä on tapahtunut. Meillä on erittäin kaunis, moderni silta. Haluamme kiittää pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa Vahap Seçeria. "

"Pääset naapurustoon heti D-400: sta"

Çelik sanoi, että rakenteilla oleva silta vähentää kuljetusta 4/3, "Me pääsemme naapurustoon heti D-400: sta sen sijaan, että kiertäisimme koko naapurustoa. Täällä meillä on noin 2 hehtaarin banaanikasvihuone. Siksi luulen, että se myös helpottaa kuljetusta tuotannossa. Myös kansalaiset ovat tyytyväisiä. Siitä on tullut silta, joka ansaitsee Limonlu-naapurustomme. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar