Kauppaministeriö rekrytoi 750 sopimussuhteista henkilöstöä

Kauppaministeriö
Kauppaministeriö

Kauppaministeriö, palkattu virkamiesten lain nro 657 4 pykälän (B) ja ministerineuvoston 06.06.1978 päivätyn ja numeroitujen 7 pykälän (B) mukaisesti määriteltyjen sopimussuhteisen henkilöstön työllistämistä koskevien periaatteiden mukaisesti. / 15754, vapaana tehtävänä (fyysinen pätevyys) ja sopimussuhteinen suojelupäällikkö suoritetaan suullisella tentillä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

TUTKIMUSOLOSUHTEET

a. Harjoittaa virkamiesten lain nro 657 48 §: ssä määriteltyjä yleisiä ehtoja,

b. Olla alle kolmekymmentä vuotta sen vuoden tammikuun ensimmäisestä päivästä, jona pääsykoe pidetään (01.01.1991), ja myöhemmin syntyneet voivat hakea.),

c. Vähintään nelivuotiset tiedekunnat ja oikeustieteelliset tiedekunnat, kansainväliset suhteet, valtiotiede ja kansainväliset suhteet, taloustiede, taloustiede, julkinen hallinto, valtiotiede ja julkinen hallinto, liike-elämä, rahoitus, ekonometria, työtalous ja työmarkkinasuhteet, tilastot, kansainvälinen kauppa ja Valmistua logistiikan, kansainvälisen kaupan ja johtamisen, kansainvälisen kaupan, rahoitus- ja pankkitoiminnan, tullihallinnon tai edellä mainittujen ulkomaisten korkeakoulujen osastoista, joiden vastaavuuden on hyväksynyt korkeakoulujen neuvosto,

D. Saadaksesi vähintään 2020 pistettä yllä olevassa taulukossa määritetystä asiaankuuluvasta KPSS-pistetyypistä OSYM: n vuonna 70 pitämässä julkisen henkilöstön valintakokeessa,

. Oltava vähintään 172 cm pitkä miehillä ja vähintään 165 cm naisilla,

f. Terveysministeriöön kuuluvista täysivaltaisista valtion sairaaloista hänellä ei ole mielenterveyttä tai fyysistä vammaa, joka voisi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti, hänellä on psykiatrinen sairaus, persoonallisuushäiriö, neurologinen häiriö, strabismus, sokeus yösokeus, värisokeus, kuulon heikkeneminen, ontuminen, änkytys, tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Saamalla lääketieteellisen lautakunnan raportti, jossa todetaan, ettei ole esteitä tai vastaavia esteitä, ja todetaan, että "Hän voi palvella ja käyttää aseita kaikkialla maassa",

Edellä mainittua raporttia pyydetään ehdokkailta, joilla on oikeus nimetä asiakirjojen lähetysprosessin aikana. (Sitä ei vaadita hakuvaiheessa.)

Tenttihakemuksen päivämäärä ja menetelmä: Hakemukset vastaanotetaan digitaalisessa ympäristössä 09/08 / 2021-18 / 08/2021. Ehdokkaat, jotka haluavat suorittaa kokeen, sähköisen hallinnon (kauppaministeriö / uraportti) ja uraportin https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr hakemuksensa kautta Postitse tai muulla tavoin tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Hakijoita, joiden todetaan vastaavan mitään vaadituista ehdoista, ei arvioida.

Lisäksi ensimmäistä kertaa julkisiin virastoihin nimitettävien tutkintotodistusten yleissäännön 2 artiklan soveltamisalaan kuuluvien hakijoiden hakemukset, jotka OSYM on asettanut keskitetysti KPSS-pisteillä 2020 ei voida ottaa huomioon.

Ehdokkaat kutsutaan sovelletulle (fyysinen pätevyys) tentille, joka on nelinkertainen KPSS: n menestysjärjestyksen mukaan nimitettävän henkilöstön määrään. Jos on enemmän kuin yksi ehdokas, jolla on sama pisteet kuin edellisellä ehdokkaalla, kaikki nämä ehdokkaat kutsutaan fyysisen pätevyyden tenttiin.

Kokeen päivämäärä ja paikka:

Hakutulokset ja suullisen kokeen päivämäärä, aika ja paikka ovat myöhemmin http://www.ticaret.gov.tr Se ilmoitetaan verkkosivuston ilmoitukset-osiossa. Lisäksi ehdokkaat voivat tarkastella tietoja tentteistään Uraportin kautta.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar