Canal Istanbulin kaavoitussuunnitelmat muuttuneet vastustusten yhteydessä

Kanal Istanbulin kaavoitussuunnitelmat muuttuivat vastaväitteistä
Kanal Istanbulin kaavoitussuunnitelmat muuttuivat vastaväitteistä

Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö muutti vastalausein Yenişehirille, joka on tarkoitus rakentaa Istanbulin Kanalin ympärille, laatimansa kaavoitussuunnitelmat. Yeniköyn alueen läpi kulkeva 55 metriä leveä tie on laskettu 25 metriin. Padon tila tuotiin kanavan rakenteeseen. 53 112 neliömetrin päivittäisen tilan käyttö lisättiin rannikolle. Väkiluku, jonka ennustettiin edellisen suunnitelman mukaan olevan 907 tuhatta 113 ihmistä, kasvoi 974 tuhanteen XNUMX ihmiseen.

Jotkut keskeytysprosessin aikana esitetyistä vastaväitteistä hyväksyttiin Yenişehirin kolmelle ensimmäiselle vaiheelle valmistellulle kaavoitussuunnitelmalle, joka rakennetaan Kanal Istanbulin ympärille, joka koostuu rakennetuista kiinteistöalueista ja hyväksyttiin 3. maaliskuuta 25. Ympäristö- ja kaupungistamisministeriö tarkisti kaavoitusta vastalauseiden perusteella ja keskeytti sen uudelleen 2021. heinäkuuta alkaen.

55 METRIÄ TEEN ALENNETTU 25 METRIIN

SözcüÖzlem Güvemlin uutisten mukaan Suunnitelman selitysraportissa todettiin, että Yeniköyn ja Tayakadinin asuinalueiden kuljetusjärjestelyjä tarkistettiin ja asutuskuva säilyi.

Todettiin, että Yeniköyn naapuruston asutetut alueet arvioitiin uudelleen rannikkolain ja siihen liittyvän lainsäädännön puitteissa ja luotiin uusia käyttöpäätöksiä ja kuljetusjärjestelmiä.

Todettiin, että Tayakadinin alueen keskustan läpi kulkevaa 55 metrin tieliikennereittiä tarkistettiin tavalla, joka säilyttää nykyisen asuinalueen rakenteen asutetun alueen keskustassa.

Osa Tayakadinin pohjoispuolella sijaitsevasta yliopiston alueesta suunniteltiin sisä- ja ulkoilulajiksi. Yeniköy-alueen läpi kulkeva 55.50 metrin leveä tie muutettiin 25 metriksi.

METSÄTETTÄVÄT ALUEET VOIVAT OLLA HENKILÖT

Uuden suunnitelman mukaan asutettujen alueiden ympärille määritettiin uudet metsäalueet ja käyttöpäätökset. Metsitettäviä alueita voidaan käyttää hautausmaana neuvoteltuaan. Hallintolaitoksen rakennukset, turvarakennus, ruumishuone, huoltoasema, pysäköintialue voidaan rakentaa hautaamista varten edellyttäen, että itsenäisen yksikön pinta-ala ei ylitä 0.10 neliömetriä ennakkotapauksessa 9.50 ja korkeus 250 metriä lukuun ottamatta palvontapaikkoja.

Golfkenttä, kahvila-baari

Suunnittelualueelle lisättiin 53 tuhatta 648 neliömetriä päivittäistä toimitilaa. Tämä alue suunniteltiin toiselle 50 metrille rantaviivan rantaviivasta.

Päivittäisellä laitosalueella; Suihkut, kahvila-baarit, golf-alueet, messut, vesipelipuisto, näyttely- ja myyntipinta-alat ovat enintään 20 neliömetriä, joihin ei kuulu leirintä- ja majoitusyksiköitä. Ennakkotapaukseksi asetettiin 0.20, korkeudeksi 4.50 metriä.

NAISEN SUOJAUS KANAVALLE

Suunnittelemalla suunnitelmassa muistiinpanoja kanavasta: ”Vesiväyläalue, padon alue; Kanavan suoja-alue on myös paton ehdoton suoja-alue, ja se on käytön suhteen vastaava ''.

VÄESTÖ KASVAA

Muutoksen myötä rakennustoimintaa, kuten asuntoja, kaupallisia yksiköitä, hotelleja ja venesatamia, tehdään viimeisen tilanteen mukaan 1 miljoonalla 40 tuhannella neliömetrillä 16 miljoonan neliömetrin pinta-alasta, joka muodostaa ensimmäisen vaiheen. 300 miljoonan neliömetrin alueella on koulutusalueita, viheralueita, terveyspalveluja, katettu alue, tiet, kanavat ja metsät.

Kanavalle osoitettiin 4 miljoonaa 799 tuhatta neliömetriä. Väkiluku, jonka ennustettiin edellisen suunnitelman mukaan olevan 112 tuhatta 907 ihmistä, kasvoi 113 tuhanteen 974 ihmiseen.

Suunnitelmaan sisältyivät asutetun alueen sosiaaliset vahvistusalueet. Julkisten ja yksityisten kiinteistöjen toteuttamisen mahdollistamiseksi ja epävarmuuksien välttämiseksi toteutuksessa asiaankuuluvat suunnitelmaesitykset peruutettiin.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar