Cafe Pleasure lautalla odottaa Istanbulilaisia

Istanbulin lautalla odottaa kahvila-ilo
Istanbulin lautalla odottaa kahvila-ilo

Ottaen tärkeitä askelia meren osuuden lisäämiseksi julkisissa liikennevälineissä İBB: n tytäryhtiö ŞEHİR HATLARI uudisti myös lauttojen kahvilat palvelun laadun parantamiseksi. Ensimmäiset 8 lauttakahvilaa, jotka on uudistettu lauttakonseptin mukaisesti matkustamisen ilon lisäämiseksi, otetaan käyttöön 16. heinäkuuta.

MetrEHİR HATLARI AŞ, Istanbulin pääkaupunkiseudun (İBB) tytäryhtiö, jonka tavoitteena on tarjota turvallinen, mukava ja miellyttävä matka meriliikenteessä, tuottaa edelleen matkustajien tyytyväisyyteen keskittyviä palveluja. Kahvilat, jotka ovat palvelleet ŞEHİR HATLARI -lautalla jo vuosia, on modernisoitu uudella projektilla ja valmistettu erityisellä suunnittelulla historiallisen tekstuurin mukaisesti. Valikossa, joka määritetään tarjoamaan samanlaatuista palvelua Istanbulilaisille jokaisella lautalla; Kahvin, teen ja paahtoleipää, joka on valmistettu erityisesti valmistetuista pavuista, myydään kylmiä juomia ja välipaloja pakattuja tuotteita.

Myös gluteenittomat ja kasviksetuotteet ovat

Lauttakahviloissa, joissa on saatavilla gluteenittomia ja vegaanituotteita, jotka sopivat mieltymyksiin ja makuun, pyritään tavoittamaan kaikki kansalaiset lisäämällä matkustamisen iloa tarjoamalla laaja valikoima tuotteita.

Punainen kaksoisankkurityyny, savupiipun pidike, erityisesti ŞEHİR HATLARIlle suunniteltu muistikirjapaketti sekä kovakantinen ja pehmeäkantinen kirja “Istanbul ja sen lautat” odottavat matkustajiaan lauttakahviloissa.

 25 ALUSTA PALVELEE

Koska lauttakahviloiden, jotka avataan aluksi kahdeksalla lautalla 16. heinäkuuta, asennusprosessit ovat päättyneet, niitä tarjotaan kansalaisille kaikilla matkan 8 aluksella. ŞEHİR HATLARI allekirjoitti myös ensimmäistä kertaa lauttakahviloiden sponsorointisopimukset, jotka uusittiin säilyttäen lauttojen rakenne. Paşabahçesta (Şişecam) tuli Vapur Kafe -lasilasien sponsori ja Arzumista turkkilaisten kahvinkeittimien kannattaja. Heinäkuussa avattavat alukset ovat: Beşiktaş 25, Fuat Sezgin, Moda, Nurettin Alptogan, Göksu, Gümüşsu, Durusu, Küçüksu.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar