Ford Otosan Yeniköyn tehdas keskeyttää tuotannon 21 päiväksi

Tuotanto keskeytetään Ford Otosan Yenikoy -tehtaalla
Tuotanto keskeytetään Ford Otosan Yenikoy -tehtaalla

Ford Otosan ilmoitti sulkevansa tehtaan Yeniköyssä 26. heinäkuuta ja 15. kesäkuuta välisen vuosiloman vuoksi.

Ford Otosan, yksi Turkin johtavista teollisuusyrityksistä, lopettaa väliaikaisesti tuotannon tehtaallaan. Yrityksen KAP: lle antaman lausunnon mukaan Yeniköyn tehdas keskeyttää tuotannon 26. heinäkuuta ja 15. elokuuta välillä vuosilupien vuoksi.

Yrityksen julkiselle julkistamisalustalle antama lausunto on seuraava: Tuotanto keskeytetään Yeniköyn tehtaallamme 26. heinäkuuta - 15. elokuuta 2021 vuosiloman vuoksi. Tänä aikana tehtaallamme tehdään määräajoin tuotantolinjojen huolto ja valmistelu uusille investoinneillemme. Gölcükin ja Eskişehirin tehtaillamme, kuten lausunnoissa 14.04.2021 ja 11.05.2021 todettiin, ei odoteta lisää pysähdyksiä tässä yhteydessä, koska vuosiloman ja suunniteltujen huoltotöiden pysähtyminen kesäkuukausina vie eteenpäin.

Jos tämän selityksen englanninkielisessä käännöksessä on eroja, turkkilaista selitystä pidetään perustana.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar