Fikirtepe Bridge Junctionista tulee loma-lahja Istanbuliin

Fikirtepen risteys oli lomalahja Istanbulille
Fikirtepen risteys oli lomalahja Istanbulille

IMM rakensi siltasillan ratkaistakseen kuljetusongelman Fikirtepessä, joka on yksi kaupungin kriittisimmistä kohdista. Investointi, joka sisältää myös kaarevan ja puolisuunnikkaan muotoisen poikkileikkaussillan, jonka jänneväli on Turkissa, tasoitti tietä kansalaisille, jotka menivät vierailemaan rakkaansa loman aikana. Istanbulin kriittisiä kohtia yhdistävän vaihdon ansiosta alueen kansalaisilla oli tilaisuus kokea loman iloa kärsimättä liikenteen koettelemuksesta vuosien jälkeen.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan (IMM) käyttöön ottama Fikirtepe Bridge Junction oli kaupunkilahja. Tilattu ennen lomaa KadıköyRisteys yhdellä kaupungin ongelmallisimmista kohdista säästää menneitä kaupunkilaisia ​​vierailemaan läheisensä luona menneisyyden liikenteen koettelemuksista.

LIITETTY FİKİRTEPE KRIITTISIIN PISTEISIIN

Projektin toteuttamisen ansiosta Fikirtepen asukkailla on mahdollisuus muodostaa helppo yhteys Istanbulin kriittisiin kohtiin. Tieyhteydet Fikirtepe Mahallesista 15. heinäkuuta marttyyrien sillalle, Haremille ja Göztepelle palvelevat tavalla, joka tuo pienimmän liikenteen kuormituksen nykyiselle kuljetusakselille. Kuljetus Euraasian tunneliin tekee siitä myös erittäin mukavan.

TURKIN SUURIN KIRKAS SILTA

İBB avasi uuden perustan ongelman ratkaisemiselle, joka on aiheuttanut valituksia Fikirtepessä jo vuosia. Hän rakensi kaarevan ja puolisuunnikkaan muotoisen poikkileikkaussillan, jonka jänneväli on Turkissa 56 metriä. Kaksi tuhatta 500 metrin sillan risteystä integroitiin liikenneverkkoon yhteensä 9 metriä yhdistystietä ja alikulkutietä. Lisäksi projektin puitteissa otettiin käyttöön 15 tuhatta metriä jätevettä ja 13 tuhatta metriä sadevesilinjoja.

LISÄARVO ALUEELLE

Aiemmin aloitettu projekti jatkui tauosta huolimatta vaikeista pandemiaolosuhteista ja se toteutettiin nopeasti. Jättimäinen risteys on alkanut herättää sijoittajien huomion Fikirtepeen sekä vähentää tiheyttä alueella. Hanke lisäsi arvoa alueelle.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar