TOGG Kotimaan auton ensimmäinen korikokoonpano on tehty

Ensimmäinen kotirungon rungon kokoonpano tehtiin
Ensimmäinen kotirungon rungon kokoonpano tehtiin

Kotimaiseen autoon on kirjattu uusi vaihe. Ensimmäinen runko koottiin Kocaelin Gebzen piiriin kaikkien Turkissa valmistettujen osien kanssa.

Kuvia kotimaisesta autosta jaettiin Turkin Automobile Initiative Groupin sosiaalisen median tililtä. TOGG: n sosiaalisen median tililtä tehdyssä postituksessa käytettiin ilmaisuja "Ensimmäinen runkomme, joka on koottu kokonaan kotimaassa tuotetuista osista".

Valokuvissa näkyy ensimmäinen Gebzessa koottu runko eri kulmista, ja kaikki osat on valmistettu Turkissa.

Lisäksi viesti sisältää kuvan TOGG: n vanhemmasta johtajasta Gürcan Karataşista tiimin kanssa. Kotimaista autoa valmistetaan Gemlikin tiloissa. Rakentaminen on käynnissä. Kotimaisen auton massatuotanto alkaa vuoden 2022 lopulla.

 

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar