Boğaziçin yliopisto palkkasi 25 sopimussuhteista henkilöstöä

Bogazicin yliopistoon palvelukseen ottamaan sopimussuhteista henkilöstöä
Bogazicin yliopistoon palvelukseen ottamaan sopimussuhteista henkilöstöä

Sopimussuhteisen henkilöstön työllistäminen, julkaistu virallisessa lehdessä 657 ja numerolla 4, joka on liitetty virkamieslain nro 06 06 §: n B-kohtaan ja 1978 annettuun asetukseen nro 7/15754. / 28 Boğaziçin yliopiston yksiköissä Periaatteiden muuttamista koskevien periaatteiden 06 artiklan lisäyksen b alakohdan mukaisesti; Vuoden 2007 KPSS (B) -ryhmän pistemäärän perusteella sopimussuhteinen henkilöstö rekrytoidaan alla määriteltyyn tehtävään, ja kustannukset katetaan erityisbudjetista.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Bogazicin yliopistoon palvelukseen ottamaan sopimussuhteista henkilöstöä

TUKIKELPOISUUS

Valmistuttuaan yhdestä asianomaisten koulujen yksityisen turvallisuuden, puolustuksen ja turvallisuuden, turvallisuuden, yleisen turvallisuuden ja yleisen turvallisuuden, turvallisuuden ja suojelun yhdistetyistä koulutusohjelmista.

Saadaksesi vähintään 2020 pistettä vuoden 93 KPSS P70 -tulostyypistä.

YLEISET EHDOT

 • Edellä mainittujen erityisehtojen ja lain nro 657 48 §: ssä määriteltyjen yleisten ehtojen saaminen.
 • Ei täytynyt täyttää 01.07.2021 (kolmekymmentä) vuotta 30 (01.07.1991 ja myöhemmin syntyneet voivat hakea.)
 • Miesehdokkaiden ei saa olla alle 170 cm, ja korkeuden kahden viimeisen numeron välinen ero senttimetreinä ja painona ei saa olla yli 2 tai alle 15.
 • Naisehdokkaiden ei saa olla alle 165 cm ja korkeuden kahden viimeisen numeron välinen ero senttimetreinä ja painona ei saa olla yli 2 tai alle 10.
 • Jos haluat aseellisen tai aseettoman yksityisen turvallisuusvastaavan henkilötodistuksen, jonka voimassaolo ei ole päättynyt hakemuksen jättämisen määräajasta, (päälistalla olevat ehdokkaat eivät saa olla vanhentuneet, kun he toimittavat tämän asiakirjan nimittämistä varten.)
 • Hakijoiden asema Virkamiehistä annetun lain nro 657 4 / B §: ssä todetaan: "Jos heidän toimielimensä irtisanovat tällä tavoin työskentelevien sopimuksen palvelusopimuksen rikkomisen vuoksi tai jos he yksipuolisesti purkaavat sopimuksen sopimuskauden aikana, lukuun ottamatta edellä mainitussa laissa määrättyjä poikkeuksia, toimielimiä jatketaan sopimusten tekemisellä, kunnes yksi vuosi on kulunut irtisanomispäivästä. Niitä ei voida käyttää henkilöstötehtävissä. " Jotta se olisi sen määräysten mukainen,
 • Olla vähintään 18-vuotias hakemuspäivästä alkaen.
 • Ei ole estettä päivystämiselle,
 • Turvallisuustutkinnalla pitäisi olla positiivinen tulos.

HAKEMUKSESSA VAADITTAVAT ASIAKIRJAT

 1. Hakulomake (yliopiston verkkosivustollamme julkaistu hakulomake täytetään.)
 2. Henkilökortin / TC-henkilökortin valokopio
 3. Todistettu valokopio tutkintotodistuksesta tai tutkintotodistuksesta (e-Government Printout hyväksytään)
 4. 1 pala valokuvaa
 5. 2020 KPSS -kokeen tulosdokumentti

Täyttämällä edellä mainitut asiakirjat 15 päivän kuluessa tämän ilmoituksen julkaisemisesta virallisessa lehdessä; Heidän tulee hakea henkilökohtaisesti yliopistomme henkilöstöosastolta. Postitse tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä.

 • Sovelluksen aloituspäivä: 14.07.2021
 • Hakemuksen jättämisen määräaika: Työajan loppuun asti 03.08.2021.
Armin

sohbet

  Ole ensimmäinen, joka kommentoi

  Yorumlar