Asfaltti on levitetty laajennetulle tielle Kuruçeşmen raitiovaunulinjalla

Asfaltti asetettiin Kurucesmen raitiovaunulinjalla jatketulle tielle
Asfaltti asetettiin Kurucesmen raitiovaunulinjalla jatketulle tielle

Joukkueet jatkavat kuumeista työtään Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan rakentamalla Plajyolu-Kuruçeşme -raitiovaunulinjalla. Asfaltti päällystettiin tiellä, jota laajennettiin raitiovaunulinjan puitteissa, jonka pääkaupunkiseudun kunta jatkaa Plajyolusta Kuruçeşmeen.

Ajoneuvot käyttävät uutta tietä

Vanha tie, joka on raitiovaunulinjan reitti, suljetaan sen laajennetun tien valmistuttua, jossa asfaltti päällystetään. Ajoneuvoliikenteen Kuruçeşmeen huolehtii uusi tie, joka on rakennettu läntiselle tiemaksualueelle. Raitiovaunulinja kulkee nykyisen tien läpi.

Tie KuruÇEÇMEen on pidennetty

Izmitin kaupunginosan nykyinen Akçaray-raitiovaunulinja kulkee Plajyolun asemalta D-100: n vastakkaiselle puolelle ja yhdistää Kuruçeşmeen. Pääkaupunkiseudun kunta, joka suorittaa laajennustöitä 900 metrin pituisella tiellä, joka kulkee Izmitin länsimaiden maksullisista kopeista Kuruçeşmeen, jatkaa uuden tien seinärakenteiden, tynnyrirakentamisen sekä sähkön ja MOBESE-linjojen työtä.

D-100 JATKUU JATKETULLA PATKALLA

Ajoneuvoliikenne virtaa D-2: n yli Kuruçeşmen, Derincein ja Körfezin suuntaan uudelta tieltä, jota laajennetaan ja asfaltoidaan lisäämällä vielä 100 kaistaa. Tutkimuksen puitteissa Kuruçeşmen risteys järjestetään uudelleen ja raitiovaunulinja kulkee tien läpi, jolla nykyinen ajoneuvoliikenne virtaa.

TUOTETTAVAT Vanhat jalankulkijoiden sillat

Kuruçeşmen sisäänkäynnin yhteydessä Gümüşhaneliler-säätiön edessä ja İzmitin lukion edessä olevat vanhat sillat puretaan ja niiden tilalle rakennetaan kaksi uutta modernia teräsrakenteista jalankulkusillaa. Acıbademin jalankulkusilta rakennetaan noin 59 metrin teräsrakenteeksi, ja uusi 52 metriä pitkä teräsrakenteinen jalankulkusilta rakennetaan İzmitin lukion eteen.

Raitiovaunulinja saavuttaa 23,4 KILOMETRIT

Linjan energian tuottamiseksi perustetaan muuntajakeskus. Kun Kuruçeşme-raitiovaunulinja valmistuu, raitiovaunulinjan pituus saavuttaa kaksinkertaisen linjan, 1 tuhatta 10 metriä. Raitiovaunun yksilinjainen pituus nousee 212 kilometriin ja 3 kilometrin yksilinjaisen varastotilan. Kuruçeşmen asemalla pysäkkien määrä nousee 23,4: een ja uudisrakennuksen myötä 16 muuntajan keskusta palvelee.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar