2 terveydenhuollon työntekijää kokee väkivaltaa 3 tunnin välein

joka tunti terveydenhuollon työntekijä altistuu väkivallalle
joka tunti terveydenhuollon työntekijä altistuu väkivallalle

Tasavallan kansanpuolueen varapuheenjohtaja ja Istanbulin varapuheenjohtaja Gamze Akkuş İlgezdi totesi, että terveydenhuollon väkivalta lisääntyy päivittäin, ja sanoi: ”Valkoisen koodin sovelluksessa, joka aloitettiin 1. kesäkuuta 2012, yhteensä 01 tuhatta 2021 tapauksia tapahtui 110. huhtikuuta 475 saakka. Näin ollen 1083 terveydenhuollon työntekijää kuukaudessa, 36 päivässä ja 1,5 tunnissa altistettiin väkivallalle. "

CHP: n varapuheenjohtaja julkisten suhteiden, terveyden, kulttuurin ja taiteiden alalla Gamze Akkuş İlgezdi muistutti, että vain valkoisten koodien kokonaismäärä annettiin vastauksessa terveysministeri Fahrettin Kocan tietojen saamiseen: "Olemme pyytäneet ministeriä vuosien aikana paljastaa väkivallan lisääntymisen ulottuvuudet. Hän kuitenkin tyytyi antamaan kokonaisluvun. "

CHP: n Akkuş İlgezdi totesi, että terveydentilaan kohdistuvasta väkivallasta tarvitaan vakavia pakotteita, ja sanoi: "Laatu on nykyään korvannut terveydenhuoltopalvelujen määrän. Laadusta ei voida puhua järjestelmässä, jossa varataan 5 minuuttia tutkimusta kohti. Tämän seurauksena lääkäreistä tuli vihan ja väkivallan pääkohde. Koska potilaat eivät löydä järjestelmän perustaneita byrokraatteja, vaan lääkäreitä, joiden on sovellettava sitä ", hän sanoi.

Varapuheenjohtaja Gamze Akkuş İlgezdin lokakuussa 2019 toimittama parlamentaarisen tutkimuksen ehdotus terveydenhuollon työntekijöihin kohdistuvan väkivallan tutkimiseksi hylättiin myös AKP: n äänestyksillä.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar