Bilge Öztürkin KiteMercedes avasi ovensa Akyakassa tällä kaudella

viisas ozturkin kitemercedes avasi ovensa akyakassa myös tällä kaudella
viisas ozturkin kitemercedes avasi ovensa akyakassa myös tällä kaudella

Akyakan Akçapınar-rannan leijalautailukoulu Bilge Öztürk, KiteMercedes, jonka Mercedes-Benz on ollut nimisponsori vuodesta 2016 ja aloitti toimintansa tämän vuoden huhtikuussa, jatkaa tapaamista leijaharrastajien kanssa kesäkaudella 2021.

KiteMercedes, leijalautailukoulu Bilge Öztürk, joka on perustettu leijalautailun opettamiseen, esittämiseen ja tietoisuuden lisäämiseen, ja jonka Mercedes-Benz on toiminut nimisponsorina vuodesta 2016, on Akçapınarin rannalla Akyakassa Muğlassa, joka on leijalautailijoiden suosikki Turkista ja kaikkialta maailmasta. avasi ovensa.

Aloitettuaan leijalautailun tukemisen Bozcaadassa vuonna 2015 järjestetyllä “Mercedes-Benz Kiteboard European Championship” -tapahtumalla, Mercedes-Benz on ollut Turkin jalkapalloliiton sponsori 25 vuotta ja Turkin koripalloliiton sponsori 20 vuotta.

Koy Akyakassa, Muğlassa, joka on yksi Turkin valituista hitaista kaupungeista (Cittaslow) ja joka tunnetaan usein leijalautailun harrastajien ympäri maailmaa, on avoinna tämän vuoden marraskuuhun.

Koulutus kaikkien tasojen opiskelijoille

Koulussa, jossa on asiantuntijavalmentajia ja kansallisia urheilijoita, joilla on kansainvälisen ja turkkilaisen purjehdusliiton antamat ohjaajan sertifikaatit (IKO, KB4 ja KB5), vain leijalautailun, kaavan ja kantosiipialuksen vapaatyyliset (akrobatiat), jotka ovat olympialaisia , voidaan harjoittaa vain koulussa. Harjoittelua tarjoavat paitsi kehittyneitä leijalautailuja harrastavat urheilijat, myös ihmiset, joilla on aloittelija- ja keskitason tietoa ja jotka ovat kiinnostuneita tästä urheilulajista. Vuonna 2016 avattu koulu on tähän mennessä vastaanottanut noin 12.000 XNUMX ihmistä.

"KiteMercedes by Bilge Öztürk" -koulun perusopetus on 6 tuntia, ja tässä koulutuksessa ennen kaikkea tuulen tuntemus, turvallisuus ja laitteiden asennus; Sen jälkeen se menee välittömästi veteen. Kun oppilas voi hallita leijaa haluamallaan tavalla, hän siirtyy vaiheeseen, jossa keho liukuu veteen leijan avulla. Sen jälkeen koulutus jatkuu lentoonlähdöllä, hallitulla ajon ja tuulen ajon vaiheilla, ja peruskoulutus suoritetaan yhteensä 6 tunnissa. Vieraille, jotka saavuttavat lavan mennä itse veteen, voi myös olla mahdollisuus parantaa itseään suorittamillaan lisäkursseilla ja edistyneillä ohjelmilla.

Mikä on leijalauta?

Kiteboard, joka on kehittynyt nopeasti Turkissa varsinkin viimeiset 10 vuotta, hyväksyttiin olympiakonttoriksi vuonna 2019 ja sisällytettiin Pariisin olympialaisiin vuonna 2024. ANOC World Beach Games, ensimmäinen kilpailu, jossa leijalauta järjestettiin olympialaisena, pidettiin Qatarissa vuonna 2019, ja KiteMercedesin perustaja Bilge Öztürk kilpaili Turkin puolesta. Leijalauta, joka tunnetaan turkiksi nimellä kitesurfing, tarjoaa käyttäjälle, nimittäin ratsastajalle, mahdollisuuden liikkua vapaasti vedellä leijan ja laudan avulla.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar