Huomio lasten liiallisesta obstriniteetistä!

varo lasten liiallisesta itsepäisyydestä
varo lasten liiallisesta itsepäisyydestä

Kliininen psykologi Müjde Yahşi antoi tärkeitä tietoja aiheesta. Jos ennen 8-vuotiaita lapsia on erittäin itsepäinen, hän tekee kaiken päinvastoin ja vastustaa jatkuvasti vanhempiaan, jos hän ei ole itsehallintokaudella ja hänellä on edelleen näitä oireita, tällä lapsella on "oppositiohäiriö".

Opposition and Oppositional Defiant Disorder on itse asiassa patologinen itsepäisyystila. Opposition and Oppositional Defiant Disorder johtuu enimmäkseen ADHD: sta (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) .Tämä tilanne vaatii ehdottomasti hoitoa.

Vanhempien asenne on tekijä oppositiohäiriön syntymisessä.

Täällä he ovat;

  • Se on liian painostava vanhempien asenne ja liian salliva vanhempainasenne.
  • Nämä lapset, jotka kapinoivat auktoriteettia vastaan, ammentavat voimaa enimmäkseen isän auktoriteetin puutteesta ja pahentavat oireitaan isän pehmeillä kasvoilla. Siksi vanhempien asenteella, vanhempien rooleilla ja auktoriteetilla on tärkeä rooli tämän häiriön hoidossa.
  • Samalla nämä lapset, jotka ovat ehdollisia palkitsemiselle, eivät halua täyttää velvollisuuksiaan ilmaiseksi, ja koska he toimivat palkinnoilla joka kerta, palkkiot eivät enää tyydytä lasta ja vanhempi voi tulla työkyvyttömäksi.

Siksi, jos sinulla on lapsi, josta et voi puhua ja joka on jatkuvasti ristiriidassa kaiken sanasi kanssa Voit suojata hänet vastustavilta haastavilta häiriöiltä asettamillasi rajoilla, isävallan toimivuudella ja väkivallattomalla viestinnälläsi.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar