Uudistetut Leopard 2A4 T1 -säiliöt Mehmetçikin palveluksessa

modernisoidut leopardihevosäiliöt ovat mehmetcikin palveluksessa
modernisoidut leopardihevosäiliöt ovat mehmetcikin palveluksessa

Puolustusteollisuuden presidentin puheenjohtaja Prof. DR. İsmail Demir ilmoitti, että maavoimien komentokunnan luettelossa olevat Leopard 2A4 -tankit ovat aloittaneet kotimaisten panssaripakettien integroinnin nykyaikaisen taisteluympäristön mukaisesti.

Presidentti Demir antoi sosiaalisen median tileilleen seuraavat lausumat Leopard 2A4 -tankeille tuotetusta panssaripaketista.

"Osana pyrkimyksiämme lisätä Leipard 2A4 -tankkien valmiuksia KKK: n inventaariossa nykyaikaisen taisteluympäristön mukaisesti aloitimme Roketsanin ballistisen suojelun keskuksessa suunnitellun ja valmistetun panssaripakkauksen massatuotannon ja aloitimme sen integroinnin tankkeihin.

Eri kokoonpanoissa kehitetty torni- ja runko-osastoille uhka-analyysin mukaan, panssaripaketilla on edelleen tehokkain ballistinen suojaus, jota käytetään maailman armeijoiden Leopard 2A4 -tankeissa. Kotimaisten ja kansallisten järjestelmien kanssa modernisoidut säiliöt ovat Mehmetçikin palveluksessa! "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar