Turkkilaiset insinöörit tuottivat tarkkuusohjatun ilmastointilaitteen

turkkilaiset insinöörit tuottivat tarkkuusilmastointilaitteita
turkkilaiset insinöörit tuottivat tarkkuusilmastointilaitteita

Turkkilaiset insinöörit saavuttivat toisen menestyksen. Se tuotti "Canovate Precision Controlled Ilmastointilaitteet", jotka kilpailevat maailmanlaajuisten yritysten kanssa Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Saksassa.

Edistyksellinen teknologiayritys Canovate Group, joka on kuituoptiikka- ja palvelinkeskusteknologiallaan sekä end-to-end-tuoteportfolionsa joukossa kymmenen maailmanlaajuisen tuotemerkin joukossa, aloitti kilpailun maailmanlaajuisten yritysten kanssa Canovate Precision Controlled Air Conditioners -laitteissa, jotka kehitetty paikallisesti ja kansallisesti.

Canovate Precision Controlled Ilmastointilaitteet kilpailevat Yhdysvaltojen, Kiinan ja Saksan yritysten kanssa globaaleilla markkinoilla. Canovate Group, joka on saavuttanut merkittävän markkinaosuuden Balkanin ja Persianlahden maissa, pyrkii tulevana aikana olemaan maailman johtavien tuotemerkkien joukossa tarkkuussäätöisillä ilmastointilaitteilla.

Canovate tarkasti ohjatut ilmastointilaitteet; Sitä tarvitaan herkkään ilmastointiin paikoissa, kuten datakeskukset, laboratoriot, museot, arkistohuoneet, UPS-huoneet, järjestelmähuoneet, kirjastot, sähköpaneelihuoneet, sairaalat, tietokonetilat, ammukset ja sotilastutkatilat. Se on myös elintärkeää estettäessä pienintäkään virhettä aiheuttamasta suuria tietojen ja kustannusten menetyksiä.

Mitkä ominaisuudet erottavat Canovate Precision Controlled ilmastointilaitteet kilpailijoistaan?

Canovate Energy Sales- ja markkinointipäällikkö Alper Zülkaroğlu totesi olevansa kotimainen ja edistyksellinen teknologiayritys, joka kehittää tarkasti ohjattuja ilmastointilaitteita kansainvälisten standardien mukaisesti: "Kotimaista ja kotimaista tuotantoa tekevä yrityksemme on yksi maailmanlaajuisesti tärkeimmistä toimittajista. televiestintäyritykset. Tarkkaohjatut ilmastointilaitteet ovat teleyritysten päälaitteita. Kun puhumme Canovate Precision Controlled -ilmastointilaitteiden plus-ominaisuuksista, ne ovat täysin kotimaista muotoilua ja kansallista tuotantoa. Laitteiden sisäpuolella on pääsy kaikkiin laitteisiin, mikä tarjoaa helpon huollon ja huollon. Tuulettimet ja suodattimet voidaan helposti häiritä liukuvan rakenteensa ansiosta. Vaikka SHR: n järkevä lämpösuhde on 1, suurin hyötysuhde voidaan saavuttaa kaikilla kapasiteeteilla. Testikeskuksemme ansiosta meillä on mahdollisuus testata laitteita maksimipisteissä tarjoamalla halutut sisä- ja ulkoilmaolosuhteet. Tarjoamme palveluja koko maassamme ja vientimarkkinoilla myynnin jälkeisen palveluverkostomme avulla. "

Kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti

Alper Zülkaroğlu kertoi, että tarkkuussäätöiset ilmastointilaitteet ovat ilmastointilaitteita, jotka tarjoavat tarvittavan lämpötilan ja kosteuden hallinnan: "Tarkkaohjatut ilmastointilaitteet ovat teollisuustyyppisiä erittäin tehokkaita ja herkkiä ilmastointilaitteita, joita käytetään sovelluksissa, joissa lämpötila ja kosteuden säätö vaaditaan. Tarkasti ohjatut ilmastointilaitteet, jotka on suunniteltu työskentelemään 24 tuntia vuorokaudessa, joka päivä ympäri vuoden, tarjoavat tarvittavan lämpötilan, kosteuden ja suodatuksen, mikä maksimoi elektronisten laitteiden käyttöiän ja tehokkuuden. Näissä laitteissa ja järjestelmissä, jotka lähettävät lämpöä alueelle, jolla ne ovat käytön aikana, ellei asianmukaista jäähdytystä saada aikaan, lisääntynyt lämmitys voi aiheuttaa tietojen menetystä ja järjestelmän kuluttaa käyttöikänsä lyhyessä ajassa. Toinen kohtaamamme tekijä on kosteuden määrän kasvu, joka voi aiheuttaa menetyksiä elektronisten laitteiden hapettumisesta. Lyhyesti sanottuna alan kysyntä maailmanlaajuisesti kasvaa räjähdysmäisesti. Maassamme ala on melko aktiivinen. Erityisesti uusien datakeskusten perustamisen, omien järjestelmähuoneiden perustamisen asettamalla etusijalle tietoturva, sovellusten määrän kasvu sotilasalueilla, herkkien ilmastointilaitteiden laaja käyttö laboratorioissa tehtaissa ja sairaaloissa, lisää tehokkaita ja tehokkaita tarkkuussäätöisiä ilmastointilaitteita on alettu suosia.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar