Turkish Cargo palvelee Yenişehirin lentokentällä

btso ja turkkilainen rahti allekirjoittivat tärkeän yhteistyön
btso ja turkkilainen rahti allekirjoittivat tärkeän yhteistyön

Bursan kauppakamari (BTSO), joka jatkaa ponnistelujaan Yenişehirin lentokentän tekemiseksi lentorahtikeskukseksi, on allekirjoittanut tärkeän yhteistyön Turkish Cargon kanssa. BTSO: n tytäryhtiö Lojistik A.Ş. Turkish Airlinesin ja Turkish Airlinesin logistiikkamerkin Turkish Cargon kautta Bursa-yhtiöt voivat harjoittaa ulkomaankauppaa Yenişehirin lentokentällä paljon helpommin ja edullisemmin kustannuksin.

BTSO, joka on asettanut Yenişehirin lentokentän lähes 20 vuoden ajan käyttämättömät lentorahtitilat takaisin liike-elämän palvelukseen vuonna 2019, on allekirjoittanut erittäin tärkeän yhteistyön, joka helpottaa jäsentensä logistiikkatoimintaa. Turkish Cargosta, joka kuuluu viiden parhaan lentorahtiyrityksen joukkoon maailmassa, tuli osa BTSO Lojistik A.Ş. Tämän yhteistyön avulla tullirahti hyväksytään ensisijaisesti Yenişehirin lentokentälle. Jos kysyntä on jatkuvaa ja suurta, suoritetaan myös suoria lentoja Yenişehiristä.

Yksityiskohtaiset tiedot yhteistyöstä, joka tarjoaa nopeutta ja kustannusetuja Bursa-yrityksille, jaettiin IATA: n valtuuttamien lentorahtiyritysten kanssa vuonna 1889 pidetyssä Bursa & Double F -ravintolassa. BTSO: n hallituksen puheenjohtaja İbrahim Burkay sanoi, että Turkin teollisen pääkaupungin Bursan ulkomaankaupan määrä on 26 miljardia dollaria. Presidentti Burkay totesi, että sanonnasta "Jos Bursa kasvaa, Turkki kasvaa" on tullut pikemminkin totuus kuin väite, "Bursa, jolla on globaali toimijaidentiteetti vahvan tuotantotalouden, sektorin ja markkinoiden monimuotoisuuden kanssa, on tehtävä strateginen yhteistyö Turkish Cargon kanssa, joka on alan tärkein globaali toimija. Maailman vaikeat kilpailuolosuhteet ovat lisänneet yhteistyön merkitystä. Nykyisessä kilpailuympäristössä voit erottua vain lisäämällä tuottavuuttasi organisaatiorakenteellasi. Logistiikka on yksi tärkeimmistä tehokkuutta lisäävistä asioista ", hän sanoi.

Presidentti Burkay kertoi, että 78 prosenttia Bursan viennistä tapahtuu maanteitse, "Yhteiskunta ja kulutuskulttuurit muuttuvat nopeasti. Aiemmin tekstiilialalla valmisteltiin 2-3 kokoelmaa vuodessa, mutta nyt hyllyjen odotetaan uusittavan 15 päivän välein. Jälleen autoyrityksemme käyttävät järjestelmää, jota kutsumme "juuri ajoissa". Lentorahti on erittäin tärkeää mukautua muuttuvaan kulutuskulttuuriin. Siksi meidän on aktivoitava Yenişehirin lentokenttä. Ainoa tapa Bursa pysyä johtavien kaupunkien joukossa on ratkaista logistiikan ongelmat. BTSOna otamme strategisen askeleen yhteistyössä Turkish Cargon kanssa tähän suuntaan. Tämän työn avulla pääsemme eroon Istanbulin tiheydestä sekä viennissä että tuonnissa. Tämä on valtava mahdollisuus yrityksillemme. Tänään on historiallinen päivä lentorahdin kehitykselle kaupungissa. " hän sanoi.

Burkay pani merkille, että he tekivät kaikki valmistelut BTSO Lojistik AŞ: ssa, ja pyysi tukea myös kokoukseen osallistuvilta virastoilta. Pormestari Burkay sanoi viraston edustajille: "Otat Bursan taakan ja viet Istanbuliin. BTSO: na toimitamme kaiken tarvitsemasi. Kun tuot lastin Yenişehiriin, teemme tulliselvityksen ja toimitamme sen Turkish Cargolle, joka lentää 3 maahan 127 tunnin kuluessa. Teemme saman maahantuoduille tavaroille. Tavoitteenamme on voittaa kaupunkimme, ei keskuksemme. Siksi olemme valmiita antamaan kaikenlaista tukea, joka meille kuuluu. Kun tarkastelemme alueen investointeja ja taloudellista kehitystä, on väistämätöntä, että Yenişehiristä tulee lentorahtikeskus 5-10 vuoden kuluttua. Ongelmamme on viedä se eteenpäin. Yhteistyö on tässä suhteessa erittäin tärkeää. " käytti lauseita.

Tuotteet lähetetään 127 lentokentälle 329 maassa

Turkin rahtimarkkinoinnin presidentti Fatih Cığal sanoi, että Bursa on tärkeä paikka Turkin teollisuudessa ja viennissä ja että kaupungista tulee olemaan tärkeä palvelupiste Turkin rahdille sen taloudellisella kyvyllä. Cığal totesi, että Bursan ja Istanbulin välinen läheisyys vaikeuttaa ylimääräisten lentotoimintojen suorittamista Yenişehirin lentokentällä, Cığal sanoi: "Bursan ja Istanbulin välinen etäisyys monissa maailman metropoleissa on etäisyys saman kaupungin keskustan ja lentokentän välillä. Bursalla on kuitenkin riittävästi infrastruktuuria, resursseja ja potentiaalia palvelujen ja lentojen rikastamiseksi lähitulevaisuudessa. Turkkilaisena rahtina me ensin noudamme Yenişehirin tuotteet tulleilla. Tuomme sen Istanbulin keskustaan ​​yhteistyössä BTSO: n kanssa. Täältä voimme varmistaa tuotteiden toimituksen 127 lentokentälle 329 maailman maassa. Suuri kysyntä mahdollistaa helpon yhteyden lentoihimme kaikilla aikavyöhykkeillä. Toivottavasti prosessin jatkuessa tuomme nämä tutkimukset pisteeseen, jossa kruunamme nämä teokset lentotoiminnalla Yenişehirissä. "

Turkkilaisen rahdin myynti- ja markkinointipäällikkö Anıl Fuat Ocak totesi, että Bursa on alan silmänalus, ja sanoi: ”Meillä on Bursassa monia suuria asiakkaita. Istanbuliin jo lähetetyt tuotteet lähetetään nyt suoraan Yenişehirille ja lähetetään BTSO Lojistik AŞ: n kanssa. Liikkumme tähän paikkaan yrityksemme tuella. Haluamme nostaa lentokoneita lähipäivinä. Jos saapuu tarpeeksi rahtia, suorat lennot voivat alkaa. Se on tehty aiemmin. Toivottavasti kuljetamme lentorahtia Yenişehirissä. " hän sanoi.

Kokoukseen osallistuneet logistiikkasektorin edustajat totesivat myös olevansa valmiita antamaan kaikenlaista tukea Yenişehirille kysynnän kasvun suhteen.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar