Turkki rakentaa 10 kilometriä maata TRNC: ssä 314 vuoden kuluessa

kalkkuna tekee kilometrejä kalkkunassa vuoden aikana
kalkkuna tekee kilometrejä kalkkunassa vuoden aikana

Karaismailoğlu sanoi: "Kypros on meidän kaikkien yhteinen syy. Turkin vallan kasvu alueella ja maailmassa vahvistaa epäilemättä Pohjois-Kyproksen Turkin tasavallan valtaa ja vaikutusaluetta, etenkin itäisen Välimeren altaalla. Turkin kokonaisvaltainen kehitys tarkoittaa myös Pohjois-Kyproksen Turkin tasavallan kokonaisvaltaista kehitystä.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu tapasi kollegansa, Pohjois-Kyproksen Turkin tasavallan julkisten töiden ja liikenneministerin Officialye Eroğlu Canaltayn ja siihen liittyvän valtuuskunnan. Ministeri Karaismailoğlu ilmoitti pyrkivänsä antamaan merkittävän panoksen Pohjois-Kyproksen turkkilaiselle tasavallalle Turkin tekemillä investoinneilla tulla logistiikkavaltioksi, kehittää taloutta ja lisätä työllisyyttä alueella.

Turkki rakentaa 10 kilometriä teitä TRNC: hen 314 vuoden kuluessa.

Ministeri Karaismailoğlu muistutti, että he allekirjoittivat valtateiden 11--2021 täytäntöönpanopöytäkirjan 2021. helmikuuta 2022 uudistamalla kahden maan väliset nykyiset tieliikennesopimukset, ja ministeri Karaismailoğlu korosti laajentaneensa maanteiden sopimuksia kattamaan vuodet 2020--2030, ja sisällyttivät seuraavat lausunnot lausunnossaan:

”Kahden maan välisen moottoriteiden yhteistyön puitteissa vuosina 1988-2020; Rakensimme TRNC: ssä yhteensä 19 kilometriä teitä, 181 kilometriä jaettuja teitä 20 erilliselle tielle ja 421 kilometriä yksittäisiä teitä 602 erilliselle tielle. Lisäksi jatkamme investointeja, jotka liittyvät viiteen tärkeään moottoritielle. Seuraavien 5 vuoden aikana rakennamme vielä 10 kilometriä teitä, joista 221 kilometriä jaettuja moottoriteitä ja 93 kilometriä 1. luokan teitä, TRNC: hen. Yhteistyömme vahvistuu edelleen liikenneturvallisuuden ja tutkajärjestelmien asentamisessa TRNC: n teille. "

Turkin ja TRNC: n välinen yhteistyö merillä on strategisesti tärkeää.

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että Turkin ja TRNC: n välinen yhteistyö ei rajoitu moottoriteihin. "Tänä vuonna allekirjoittamiemme sopimusten avulla perustamme kahden maan välisen laivaliikennejärjestelmän. Tällä hankkeella on strateginen merkitys maiden välillä. Jatkamme Famagustan ja Girnen satamien kehittämistä ja uuden rahtisataman rakentamista Kalecikiin. Tiedämme, että toimet, jotka toteutamme sekä Turkin että Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan määräävän aseman vahvistamiseksi merillä, muuttuvat työllisyydeksi mahdollisimman pian molempien maiden tuleville sukupolville.

Ensimmäisen vaiheen työt Ercanin lentokentällä valmistuvat tämän vuoden loppuun mennessä

Karaismailoğlu, joka ilmoitti pyrkivänsä saattamaan päätökseen Ercanin lentokentän ensimmäisen vaiheen työt, jonka valtion lentoasemaviraston pääosasto suorittaa ja rakentaa, lopetti sanansa seuraavasti:

”Emme unohda kehittää yhteistyötämme lähetystoiminnan ja viestinnän alalla kahden maan välillä. Tässä suhteessa olemme todistamassa hiljattain avaamamme Uuden Turkin uuden symbolin Camlica Towerin panosta sekä suunnittelun että viestinnän suhteen. Molemmilla osapuolilla on vahva yhteinen tahto nopeuttaa maidemme yhteisiä hankkeita. Vahvistamme edelleen Turkin ja Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan välistä yhteistyötä kaupan, matkailun, energian, koulutuksen ja kulttuurin sekä julkisten töiden ja liikenteen aloilla.

"Turkimaan kotimaa on aina ollut portti maailmalle TRNC: lle"

TRNC: n julkisten töiden ja liikenneministeri Officialye Eroğlu Canaltay sanoi, että tärkein yhteistyö Pohjois-Kyproksen Turkin tasavallan kehityksessä on aina ollut Turkin tasavallan kanssa:

”Kotimaa Turkki on aina ollut ovi maailmalle meille. Siitä lähtien, kun aloitin julkisen työn ja liikenteen ministeriön, olemme jatkaneet työtämme parantamalla suhteitamme Turkkiin. Haluan kiittää Turkkia ja ministeriämme kaikista isänmaan Turkin toteuttamista hankkeista TRNC: ssä. "

Günceleme: 10/06/2021 10:10

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*