Tärkeä vierailu Istanbulin metroasemalta Bakuun uusille yhteistyötoimille

tärkeä vierailu Istanbulin metroasemasta Bakuun uutta yhteistyötä varten
tärkeä vierailu Istanbulin metroasemasta Bakuun uutta yhteistyötä varten

Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) tytäryhtiön, Metro Istanbulin toimitusjohtaja Özgür Soy tapasi Bakun metron presidentin Zaur Hüseyinovin ja Azerbaidžanin rautateiden varapresidentin Vüsal Aslanovin kahdessa erillisessä kokouksessa Bakussa. Tärkeitä yhteistyöpäätöksiä tehtiin Istanbulin metroaseman johtokokemuksen hyödyntämiseksi Bakussa toteutettavien rautatiehankkeiden yhteydessä.

Turkin suurin kaupunkien rautatiejärjestelmän operaattori Metro Istanbul on äskettäin tehnyt kotimaan yhteistyövierailunsa myös ulkomailla. Metro Istanbulin pääjohtaja Özgür Soy tapasi Azerbaidžanin pääkaupungissa Bakussa Bakun metropolitiikan presidentin Zaur Hüseyinovin ja Azerbaidžanin rautateiden (ADY QSC) varapresidentin Vüsal Aslanovin kanssa ja piti tärkeitä kokouksia kahdessa erillisessä kokouksessa.

"Haluamme kuljettaa tarjoamamme palvelun 16 miljoonalle Istanbulilaiselle Bakuun"

Bakussa pidetyn Bakun metropolitiikan presidentin Zaur Hüseyinovin kanssa pidetyn tapaamisen puitteissa tehtiin tekninen tarkastuskäynti metroasemille, Metro Akatemiaan ja Varastopaja-alueelle ja päätettiin allekirjoittaa koulutusyhteistyösopimus ja tekniikan jakaminen Bakun ja Istanbulin metrojen välillä.

Pääjohtaja Özgür Soy totesi, että neuvottelut olivat hedelmällisiä molemmille osapuolille, ja sanoi: "Azerbaidžanin kansa on veljemme kansa. Teknologiamme, kokemuksemme ja rautatiejärjestelmien tuntemuksemme avulla haluaisimme kuljettaa tarjoamamme palvelun 16 miljoonalle Istanbulilaiselle Bakuun. Bakussa tapaamamme virkamiehet totesivat myös haluavansa hyötyä johtokokemuksestamme. Teimme yhdessä Bakun metron presidentin ja hänen sijaistensa kanssa opintomatkan. Bakun nykyisillä radoilla ikääntyvää signaalijärjestelmää on uudistettava. Metrooperaattorina meillä on laaja valikoima rautatiejärjestelmäkokemuksia linjoillamme käytetyn tekniikan ansiosta. Sen lisäksi, että hallitsemme rautatiejärjestelmän teknologioita operaattorina, tuotamme myös oman teknologiamme yhdessä tuotekehitysryhmän kanssa. Tässä mielessä teemme toteutettavuustutkimuksia Bakussa kehittämämme signalointijärjestelmän perustamiseksi. "

"Teemme toteutettavuustutkimuksen yrityksestä"

Pääjohtaja Soy, joka tapasi Bakussa myös Azerbaidžanin rautateiden varapresidentin Vüsal Aslanovin, sanoi: "Meillä oli erittäin tuottava kokous. He pyysivät meitä tekemään toteutettavuustutkimuksen matkustajalinjojen käytöstä. Neuvottelemme edelleen yhteistyöstä käynnissä olevissa ja suunnitelluissa töissä, erityisesti sähkömekaanisissa projekteissa. "

Özgür Soy ilmoitti, että Bakun valtuuskunta saapuu Turkkiin ja vierailee Istanbulin metrolla lähikuukausina.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar