Motul, Toyota Gazoo Racing Team Thaimaan virallinen sponsori Nürburgringin 24 tunnissa

motul toyota gazoo racing team thaimaa nurburgring-kellon virallinen sponsori

Toyota Gazoo Racing -tiimi taistelee huonoja sääoloja Thaimaassa. Voittaakseen ADAC: n 24 tunnin Nürburgring 2021 -tiimin voitti joukkue yhdessä Toyota Corolla Altis GR Sport No. 3 ja nro Hän valitsi Motul-öljyt käyttämään 119-moottoria. ensimmäisen luokan kisatapahtumassa. He myös vahvistavat Toyotan sitoutumista "Työnnä rajaa" puolustamalla otsikkoa ja perimällä japanilainen auto-legenda.

Thaimaalainen Toyota Gazoo Racing -tiimi, joka osallistui ensimmäiseen 2014 tunnin maratoniin vuonna 24, nousi SP 7: n kärkeen lyhyessä ajassa vain 3 vuoden aikana, ja he ovat käyttäneet Motul-öljyjä siitä lähtien, kun he lähtivät kentälle. Panee merkille tiimin johtajan Suthipong Samitchatin kyvyn parantaa Motul-tuotteiden suorituskykyä ja luotettavuutta, hän sanoi: "Käytämme moottoreissamme Motul-öljyjä. Se on molempien autojen voiteluaine koko kilpailun ajan. "

Molemmat autot sijoittuivat 1. ja 2. sijalle samassa luokassa. Hän osoitti myös Motulin vahvuuden voittamalla joukkueen ensimmäisen voiton ADAC: n 2020. vuorokaudessa vuonna 48, ja vuonna 24 Toyota Gazoo Racing Team Thailand osallistui jälleen kilpailuun. Ehdottomasti itsevarmuudella menestyä uudelleen. mikä on tämän kilpailun kunto Heidän oli kohdattava sekä rankkasade että rankka sumu. Kilpailija vaatii täydellistä keskittymistä ja valmistautumista. missä kaikki aasialaiset kilpailijat kohtaavat haasteen. 2021 kilometrin matka Motul-öljyllä toimivalla autolla on täynnä vaaraa.

Kuuden tunnin kuluttua kilpailu keskeytyi rankkasateen takia. ja matala näkyvyys aiheutti useita törmäyksiä: 6 tunnin tauon jälkeen, joka oli Nürburgringin historian pisin pysäkki, kilpailunumero 14 jatkoi 120. sijasta ja säilytti tämän edun kilpailun loppuun asti. Autonumero 1 seurasi palkintokoroketta kolmanneksi, jolloin Thaimaan joukkue voitti menestyksekkäästi SP 119 -luokan saavuttaen tämän vuoden kilpailun tavoitteen. Se oli myös Motulin menestys osoittamalla johdonmukaisesti voittoon vaadittavien öljyjen erinomainen suorituskyky.

Tämä saavutus osoittaa erinomaisen synergian Motul-öljyjen ja Toyota-moottorien välillä maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Pitämällä moottori täydellisessä kunnossa, Motul pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa suorituskykyä jopa ankarissa kilpailuolosuhteissa. käytettäväksi maailmanlaajuisissa kilpailuissa

Lisäksi tiimijohtaja Suthipong Samitchat sai myös "Vuoden suurlähettiläs" -palkinnon, jossa kunnioitetaan erinomaisia ​​saavutuksia. ja ADAC ilmoittivat Total 24 Hours Nürburgringista maailmalle. Tämä palkinto auttaa myös rakentamaan mainetta Motulin tukemien joukkueiden keskuudessa Aasiassa.