Kuka on Veyis Ates, mistä hän on kotoisin? Miksi Veyis Ateş on esityslistalla?

kuka on veyis ates, mistä veyis ates on asialistalla
kuka on veyis ates, mistä veyis ates on asialistalla

Vaikka Veyis Ateşista tuli yksi Twitterin eniten puhutuista, Ateşin, joka isännöi Turkin Pulse Special -ohjelmaa, elämäkertaa alettiin tutkia. Joten miksi Veyis Ateş on esityslistalla? Kuka on Veyis Ates? Mistä Veyis Ates on kotoisin? Kuinka vanha on Veyis Ates? Mitä hän tekee, mikä on hänen pääammattinsa?

Abdurrahman Veyis Ateş syntyi vuonna 1973 Tarsuksessa, Mersinissä. Marmaran yliopiston teologisen tiedekunnan uskonnonfilosofian perustutkinnon suorittanut Ateş kiinnostui radiosta yliopistovuosiensa aikana ja siirtyi radiolähetysten kentälle Cem Radion kanssa.

Ateş aloitti työskentelyn TV NETissä vuonna 2006, missä hän isännöi pääuutisia, uutisnäkymiä Kürşat Buminin ja İbrahim Karagülin, Perspektiivi, kohti iltaa ja historiaa Kadir Mısıroğlun kanssa. SohbetHän esitteli ohjelmat Ankara-Istanbul ja Habere Glance. Lähes radioon liittyvä Ateş teki myös radiolähetyksiä. Hänet siirrettiin Habertürk TV: hen vuonna 2013 ja jonkin ajan kuluttua hänet nimitettiin Habertürk TV: n pääjohtajaksi. Veyis Ateşin elämä ja elämäkerta ovat uutisissamme. Ateş aloitti toimintansa TV NETissä vuonna 2006, missä hän isännöi pääuutisia, uutisnäkymiä Kürşat Buminin ja İbrahim Karagülin näkökulmasta, kohti iltaa ja historiaa Kadir Mısıroğlulla. SohbetHän esitteli ohjelmat Ankara-Istanbul ja Habere Glance. Hän muutti Habertürk TV: hen vuonna 2013 ja tuli Habertürk TV: n pääjohtajaksi vuonna 2016. Ateş ilmoitti eroavansa tästä tehtävästä vuonna 2018 ja jatkaa elämäänsä ohjelmoijana ja kirjailijana.

 

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar