TRNC Village Roads saa turvallisemman ja mukavamman ajon

kktc-lahtiteillä ajaminen on turvallisempaa ja mukavampaa
kktc-lahtiteillä ajaminen on turvallisempaa ja mukavampaa

Varapuheenjohtaja Fuat Oktayn ja liikenne- ja infrastruktuuriministerin Adil Karaismailoğlun vierailun aikana TRNC: ssä 11. helmikuuta; Vauvamaamme ja maamme välillä allekirjoitetun Turkin tasavallan liikenne- ja infrastruktuuriministeriön ja Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan julkisten töiden ja liikenneministeriön välisen maantieajoneuvojen yleissuunnitelman 2021-2022 täytäntöönpanosopimuksen mukaisesti maaseudun liikenneinfrastruktuurin kehittämiseksi TRNC: ssä Turkin tasavallan avustuksella päätettiin ylläpitää, korjata ja uudistaa 322 km: n moottoritie.

Työ alkoi Karpazin alueella seremonialla, joka pidettiin keskiviikkona 9. kesäkuuta ja johon osallistuivat TRNC: n pääministeri Ersan Saner, Nikosian suurlähettiläs Ali Murat Başceri, TRNC-ministerit, TR Highways Cyprus -koordinaattori Aykut Mutlu ja hänen mukana oleva valtuuskuntansa.

Turkin tasavallan taloudellisella tuella hanke, jonka toteuttaa moottoriteiden pääosasto ja jota koordinoi Turkin Nikosian suurlähetystön kehitys- ja taloudellisen yhteistyön toimisto (BSEC), pääasiassa eteläisellä linjalla, joka ulottuu Ziyametista ja Kaleburnusta Karpazin niemimaa Dipkarpaziin ja Dipkarpaz-luostaritie uusitaan.

Protokollan kanssa; Kylätien turvallisuutta ja laatua parannetaan. Kahden vuoden kuluttua 26 erilaisten hankkeiden avulla kylien väliset tiet uusitaan kunnossapidolla ja kunnostuksella, ja maaseudulla on laadukas liikenneinfrastruktuuri.

Lisäksi jonka rakentamisen suorittaa moottoriteiden pääosasto; Kuitenkin myös 59 km: n jaettu moottoritiehanke, joka aloitettiin uudelleen sen jälkeen, kun sen rakentaminen keskeytettiin pakkolunastusongelmien vuoksi, saadaan myös päätökseen.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar