Puhtaalla Erciyes-tapahtumalla kerättiin 4.3 tonnia jätettä

keräsi tonnia jätepatruunaa puhtaalla erciyes-tapahtumalla
keräsi tonnia jätepatruunaa puhtaalla erciyes-tapahtumalla

Ympäristön vapaaehtoiset, jotka tapasivat huippukokouksessa puhtaan Erciyesin puolesta, keräsivät 4.3 tonnia jätettä sinisen ja vihreän päivän Erciyes-tapahtumassa.

Kayseri Erciyes Inc. Ympäristönpuhdistus 'Sininen ja vihreä päivä Erciyesissä', joka pidetään perinteisesti joka vuoden kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina ja joka lykkääntyy viime kesän pandemian vuoksi, toteutettiin 5. kesäkuuta 2021.

Toiminta alkoi puhtaan Erciyesin iskulauseella käsi kädessä; Kayseri Metropolitan Municipality, Spor A.Ş.Kayseri Transportation Inc. järjestettiin kansalaisjärjestöjen, urheiluseurojen ja ympäristöystävällisten vapaaehtoisten kansalaisten tuella.

Maailman ympäristöpäivänä vietettynä päivänä Erciyes Tekir Kapın alueelle kokoontuneet vapaaehtoiset jaettiin eri ryhmiin; telttailualue, radat, päivittäinen piknik-alue ja alueen siivous lampialueella. Tapahtumassa, johon osallistui 417 henkilöä, kerättiin 4,3 tonnia jätettä. Osa koko vuorelle kerätyistä roskista ja Erciyes kirjoitettiin ja katsottiin ilmasta.

Kayseri Erciyes AŞ sanoi, että heidän tavoitteena on vahvistaa ympäristötietoisuutta kansamme keskuudessa. Suunta. Vaihtokurssi. Presidentti DR. Murat Cahid Cıngı sanoi: "Erciyes toivottaa talvikaudella tervetulleeksi miljoonia vieraita Turkista ja ulkomailta. Koska vuoristamme on tullut asuintila, jätteet jätetään ympäristöön; Se on saasteiden, kuten tuulen, saastuttama Lumen nostamisen jälkeen lumen alle jääneet roskat tulevat esiin. Nämä tulevat näkyviin kesäaktiviteeteissamme. Siivomme tänään vapaaehtoisten tuella Blue Green Day -tapahtumallamme Erciyesissä. Yritämme puhdistaa oman vuoremme, jonka olemme saastuttaneet. Täällä Kayserin pääkaupunkiseudun kunnan ja Melikgazin kunnan siivous jatkuu. Tärkein syy tulla yhteen täällä on antaa viesti yhteiskunnalle, ihmisille ja sanoa: "Katsokaa, kaikki lapseni, 7–70, keräävät saastuttamaasi ympäristöä." Paras puhdistus ei ole saastuminen. Jos suojelemme ympäristöä ja heitämme roskamme roskiin, autamme jälleen taloutta erottamalla jätteemme. Tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta toimittamalla nämä viestit kaikille. Se tekee meistä ylpeitä siitä, että olemme tärkeitä näissä lähetyksissä. Olemme myös iloisia siitä, että tämä rutiinitoimintamme osuu samaan aikaan maailman ympäristöpäivän kanssa. Kiitos kaikille vapaaehtoisille, jotka osallistuivat tapahtumaan. "sanoi

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar