Intercity Cup -kilpailut ovat henkeäsalpaavia

Intercity -kilpailut olivat henkeäsalpaavia

Intercity Istanbul Parkissa, joka on yksi maailman arvostetuimmista kilparadoista, pidetty toinen vuoden 2021 Intercity Cup -kilpailu on saatu päätökseen. Kilpailut järjestettiin 2 eri kategoriassa, kuten Intercity Platinum Cup, Intercity Gold Cup ja Intercity Silver Cup. Vaikka jännitysannos ei pysähtynyt hetkeksi kilpailuissa, joissa yhteensä 3 lentäjää taisteli kiivaasti, se oli melkein henkeäsalpaavaa.

Intercity Cup -kilpailujen toinen osa, joka tarjoaa tämän kokemuksen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kilpa-ajamisesta, niille, joilla ei ole kokemusta moottoriurheilusta, ammattilaisille. Jännitysannos ei vähentynyt hetkeksi Intercity Istanbul Park -puistossa, joka oli yksi maailman johtavista radoista ja joka isännöi Formula 2 -organisaatiota viime vuonna.

Intercity Platinum Cup -pelissä nostetut rajat

Legendaariset Caterham-kilpa-autot ottivat paikkansa Intercity Platinum Cup -radalla, jossa 9 nopeaa kuljettajaa, joilla oli korkein ajokyky, kilpailivat toisiaan vastaan. Ensimmäisessä kilpailussa, jossa oli 12 kilpailua 2 kierroksesta, Sinan Çiftçi oli lentäjä, Selman Ulusoy otti toisen sijan ja Tevfik Nasuhioğlu kolmannen sijan. 2. kilpailussa, jossa kilpailu jatkui täydellä nopeudella, Sinan Çiftçi otti ensimmäisen sijan, Tevfik Nasuhioğlu toiseksi ja Bahattin Ayan kolmanneksi.

Intercity Gold Cupilla, joka on amatöörilentämisen ylin askel, 24 lentäjällä oli täydet kilpa-kokemukset Renault Megane -ajoneuvojen kanssa. Erdem Atlı voitti ensimmäisen sijan kilpailussa, joka järjestettiin 8 kierroksena. Kolmanneksi sijoittui Halil Fatih Küçükyılmaz, joka näki ruudullisen lipun toiseksi, kun taas Barkın Pınar kolmanneksi.

Naiskilpailijat esiintyivät myös Intercity Silver Cupissa

2021 lentäjää kilpaili vuoden 24 Intercity Silver Cup -kilpailussa, joka oli tarkoitettu moottoriurheilun ystäville, jotka eivät ole koskaan olleet radalla ammattimaisesti ja pitäneet Renault Clio -autoilla. Reha Aybey otti ensimmäisen sijan 8 kierroksen Intercity Silver Cupissa, joka sisältää myös naisten luokan. Murat Halil Özbaş sai toisen sijan ja Burak Güler kolmannen sijan. Naisten luokassa Begüm Avdagiç oli kärjessä, jota seurasi Didem Fatinoğlu.

Isänpäivää ei ole unohdettu

Koska se oli myös isänpäivä sunnuntaina 20. kesäkuuta, jolloin järjestettiin Intercity Cup -järjestö, Aydonat Atasever & Sarp Atasever ja Yadel Oskan & Berk Oskan duot, jotka kilpailivat isinä ja pojina kilpailuissa, saivat matkamuistokupin. Isä-poika-muistokilpailut esiteltiin osallistujille Intercityn hallituksen puheenjohtaja Vural Ak.

Lisäksi Herrasmies Cup luovutettiin Intercity Silver Cup -kuljettajalle Sait Nezih Özevinille, joka välttää kontaktia oman sijaintinsa kustannuksella monta kertaa kilpailun aikana.