Koulutus santarmien ilmailun palokunnan henkilöstölle DHMI: ltä

dhmiden-santarmien ilmailun palontorjuntahenkilöstön koulutus
dhmiden-santarmien ilmailun palontorjuntahenkilöstön koulutus

Koulutus santarmien ilmailun palokunnan henkilöstölle DHMI: ltä. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö DHMI Aviation Academy vastaa edelleen ilmailuteollisuuden koulutustarpeisiin. 98 santarmien ilmailun palokunnan henkilöstön koulutus jatkuu akatemiassa, jota arvostetaan maailmanlaajuisesti sen tarjoamasta laadukkaasta koulutuksesta ICAO: n ja EUROCONTROLin kriteerien mukaisesti, jonka jäsen se on.

Koulutus, joka oli suunniteltu 98 henkilölle, joka työskenteli Turkin sisäasiainministeriön santarmien yleiskomennuksen ilmailujohtajana ja aloitti 24. toukokuuta 2021, päättyy 16. heinäkuuta 2021. Neljässä ryhmässä suunnitelluissa koulutuksissa kullekin ryhmälle annetaan 60 tuntia harjoittelua.

Vahvan koulutusinfrastruktuurin, kokeneen henkilökunnan ja fyysisten tilojen avulla DHMI Aviation Academy pyrkii viemään maamme ilmailun maailman johtoon päivittäin.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar