Aydın Denizlin moottoritietä muutettiin kolmannen kerran

aydın Denizlin moottoritietä on muutettu kolmannen kerran
aydın Denizlin moottoritietä on muutettu kolmannen kerran

Aydın-Denizli-moottoritie kulkee maatalouden rikkaan alueen läpi Aydınin tasangolla sen jälkeen, kun sen suunnitelmia on muutettu kolmannen kerran. CHP: n Hüseyin Yıldız, joka toi asian yleiskokouksen esityslistalle, sanoi: "Kylässämme menetetään 2500 maata, viikunaa ja erilaisia ​​tammia, 150 dekaraa maata, 5 taloa ja 5 navetta. Yhteensä 47 kylää kärsii tästä muutoksesta. Jos tämä reitti ei muutu, tapahtuu luonnonmurha ", hän sanoi.

Birgünin uutisten mukaan; "Aydın-Denizli-moottoritien, jonka perusta oli 16. marraskuuta 2020, reittisuunnitelmia on muutettu kolmannen kerran. Ensinnäkin suunniteltiin tie Eyüpbüküyn, joka sijaitsee Buharkentin itäpuolella, ja toiseksi Feslek Mahallesi Organized Industrial Zone (OSB) -sisäänkäynnille.

CHP Aydınin sijainen Hüseyin Yıldız otti asian edustajakokouksen esityslistalle ja esitti parlamentaarisen kysymyksen liikenne- ja infrastruktuuriministerille Adil Karaismailoğlulle. Yıldız totesi, että reitti määritettiin puhtaasti voiton saamiseksi, "Tuhoamalla Kuyucakin ja Buharkentin maatalousalueet, ryhdyttiin toimiin ihmisten suostumusta vastaan. Anna tien kulkea maaseudun läpi vuoren alaosassa ensimmäisen suunnitelman mukaisesti, eikä näitä taloja tule purkaa. Kylään tuleva valtatie vaikuttaa myös kielteisesti ihmisten terveyteen. Älä tuhoa taloja, joissa on 50 vuotta vanhoja muistoja, viikunoita ja oliivipuita. Ei pidä unohtaa, että kansantalouden perusta on maatalous. Kylässämme menetetään 2500 maata, viikunaa ja erilaisia ​​tammia, 150 dekareita maata, 5 taloa ja 5 navetta. Yhteensä 47 kylää kärsii tästä muutoksesta. Jos tämä reitti ei muutu, tapahtuu luonnonmurha ", hän sanoi.

Yıldızin kysymykset Karaismailoğlulle ovat seuraavat:

  • Miksi Aydın-Denizli-valtatiehanketta muutettiin kahdesti Kuyucakissa ja kolme kertaa Buharkentissa? Onko tällä muutoksella mitään tekemistä sen kanssa, että jotkut 2. tien reitin maatalousmaat kuuluvat AKP-hallituksen lähellä oleviin nimiin?
  • Miksi Aydın-Denizli-moottoritie -hankkeen vuoksi kotinsa ja hedelmällisen maatalousmaansa menettävät kansalaiset jätetään huomiotta? Miksi tätä tietä ei tehdä ilman uhreja kansalaisille?
  • Eikö olisikaan halvempaa, jos Aydın-Denizli-moottoritiehanke rakennettaisiin rakennus-toimi-siirto (BOT) -mallilla sen sijaan, että se rakennettaisiin valtion valtateillä? Miksi moottoritien passitakuu heijastuu Turkin kaikkiin taskuihin? Voivatko moottoritietä käyttävät kansalaiset maksaa nämä raskaat maksut?
  • Paikalliset väittävät, että Sarayköyn, joka on 14 km päässä Buharkentista, ja Kuyucakin, joka on 13 km, sisäänkäynnit ovat riittävät, paikalliset vaativat Buharkentiin suunnitellun moottoritien sisäänkäynnin peruuttamista. Lisäksi on mahdollista estää hedelmällisten maatalousmaiden tuhoutuminen, joka ajetaan noin 200 m moottoritien pohjoispuolelta.Mistä syystä tie kulkee Kuyucak Çamdibin kylän läpi?
  • Onko totta, että tämä maatalousmaita tuhoava muutos tehtiin urakoitsijayrityksen kustannusten pienentämiseksi tai joidenkin yksityisten maa-alueiden hintojen korottamiseksi?
  • Puhumme 14 tuhannesta dekarasta hedelmällistä maata, jotka kaikki ovat täynnä viikuna-, oliivi- ja mantelipuita. Kuinka kompensoit menetykset, jotka se aiheuttaa maan taloudelle? Yritysvirkailijat pelottavat kansalaisia ​​sanomalla, että jos et allekirjoita, valtio ei maksa sinulle 1 TL.Lisäksi 3 TL: tä ei ole maksettu 1 kuukauden ajan alueilla, joilla allekirjoituksia tehtiin ja leikattiin. Kuinka voit selittää tämän?
  • Eikö talonpojan tarvitse myös muuttua kaupunkiin kadotessaan maansa, talonsa ja navettansa? Millaista työtä aiot tehdä niiden perheiden sopeuttamiseksi, jotka eivät ole asuneet kaupungissa, elämään kaupungissa? Eikö se ollut pyrkimys siirtää kaupunkilaisia ​​kyliin, mikä oli valtion tavoite viime kaudella? Kuinka tässä tapauksessa hallitset kaupunkien väestönkasvua? Missä työtön talonpoika työskentelee, koska hän on ammattitaidoton työntekijä? Kuinka hän tukee perheään?
Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar