Afyonkarahisar isännöi moottoripyöräilijöitä viikonloppuna

afyonkarahisar isännöi motocrossilaisia ​​viikonloppuna
afyonkarahisar isännöi motocrossilaisia ​​viikonloppuna

Afyonkarahisar, jolla on yksi maailman tärkeimmistä radoista, isännöi 65/85 cmXNUMX: n Euroopan motocross-mestaruuden ja Balkan Motorcycle Association (BMU) -motocross-EM-kisat, joissa nuoret kilpailijat kilpailevat tällä viikonloppuna. Urheilijoita Balkanin maista Bulgaria, Romania, Serbia, Makedonia, Moldova, Kreikka, Albania, Unkari, Kroatia ja TRNC odotetaan osallistuvan kilpailuun, joka pidetään Afyonkarahisarin kunnan tuella.

Kolme erilaista mestaruutta yhdessä

Kilpailut, joissa tekniikka, taito, rohkeus ja tasapaino erottuvat, pidetään Afyonin moottoriurheilukeskuksen moottoriradalla Covid19-varotoimenpiteitä noudattaen. Anatolian Motor Sports Clubin järjestämässä mestaruuskilpailussa Euroopan ja Turkin taitavimmat ja pelottomimmat lentäjät listataan lähtöraudalle. 65- ja 85-motocross-EM-kisojen toisessa ottelukilpailussa, jossa nuoret urheilijat kilpailevat, BMU-moottorikilpailun kolmannessa osuudessa ja Turkin motokrossi-mestaruuden ensimmäisessä kilpailussa, urheilijat hikoilevat päästäkseen palkintokorokkeelle.

KUPPIHAASTE 9 ERILAISESSA LUOKASSA

Monien tunnettujen turkkilaisten moottoripyöräilijöiden lisäksi mestaruuskilpailuun osallistuu vahvoja ja itsevarmoja kilpailijoita ulkomailta. 9 erilaista luokkaa; Mestaruus, joka pidetään MX, MX1, MX2, MX2 Junior, MXSenior, Veteran, 50cc, 65cc ja 85 cc, alkaa lauantaina 12. kesäkuuta koulutuksella ja karsinnalla. Samana päivänä pidetään 50 cc luokan ensimmäiset kilpailut MX: n ja pienen urheilijan kanssa. Sunnuntaina 13. kesäkuuta kilpailijat asettuvat lähtöpalkkiin kahdessa vaiheessa.

"Se tulee olemaan suuri organisaatio kaupunkiemme edistämisessä"

Korostaen Afyonkarahisarissa pidettävän järjestön tärkeyttä, kaupunginjohtaja Mehmet Zeybek kiitti Turkin moottoripyöräliittoa heidän ponnisteluistaan. Zeybekin presidentti totesi, että nämä kilpailut ovat ensimmäinen normalisoitumisen indikaattori, että viime vuonna pandemian vuoksi lykätty motocrossin maailmanmestaruuskilpailut on tarkoitus järjestää syyskuussa.

Se tulee olemaan kokemusta nuorille urheilijoille

Turkin moottoripyöräliiton AS: n presidentti Mahmut Nedim Akulke kiitti kaupunginjohtajaamme Mehmet Zeybekiä tuesta. Akulke huomautti, että viikonloppuisin Afyonkarahisarissa järjestetään täysi moottoripyöräjuhla, Akulke sanoi: "Isännöimme viikonloppuna Afyonkarahisarin moottoriradalla nuoria kilpailijoita Euroopasta ja erityisesti Balkanin maista. MM-kisojen myötä kiinnostus maamme kohtaan alkoi kasvaa. Afyonkarahisarin raita on yksi uteliaisimmista kappaleista. Balkanin mestaruuskilpailut, joihin osallistuvat Balkanin maiden eurooppalaiset nuoret ja kilpailijat, ovat kokemus urheilijoillemme. Samalla kaikkien maiden urheilijat kilpailevat yhdessä. Haluan kiittää kuvernööri Gökmen Çiçekiä, kaupunginjohtaja Mehmet Zeybekiä ja apulaiskaupunginjohtaja Süleyman Karakuşia vankkumattomasta tuesta. "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar