Yhteistyötä tehdään TCDD: n ja Angolan rautateiden välillä

Yhteistyötä tehdään tcdd- ja angolarautateiden välillä
Yhteistyötä tehdään tcdd- ja angolarautateiden välillä

Angolan liikenneministeri Ricardo Viegas de Abreu, joka vieraili virallisesti liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlulla, sai TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygunin tiedotuksen rautateistä.

Angolan liikenneministeri Ricardo Viegas de Abreu ja Angolan tasavallan Ankaran suurlähettiläs José Gonçalves Martins Patricio ja mukana oleva valtuuskunta tulivat TCDD: n pääosastoon tapaamisen jälkeen ministeri Karaismailoğlun kanssa.

TCDD: n johtajat esittivät esityksen TCDD: n rakenteesta, sijainnista alalla, YHT: stä ja muista tutkimuksista. Toimitusjohtaja Uygun totesi olevansa tyytyväinen kahden viime vuosina kehittyneeseen maahan tehtyyn yhteistyöhön ja haluavansa nähdä Angolan yhteisenä sidosryhmänä näiden yhteistyöalueiden joukossa, ja totesi, että TCDD, jolla on 165 vuoden kokemus, on valmis edistämään rautatieliikennettä ja alueellista kehitystä Angolassa.

Sopiva ”Rautatie toimii samassa järjestelmässä kaikissa maissa, paikallisvaihteluita saattaa olla. Haluamme jakaa kaiken tietämyksemme, teknisen tietämyksemme ja kokemuksemme, jotka olemme saaneet infrastruktuuritoiminnoista. "

Angolan liikenneministeri ilmoitti aikovansa tehdä yhteistyötä Angolan rautatiealan perustamiseksi. Ministeri Abreu sanoi: "Vierailumme oli erittäin tuottavaa. Kiitos sekä ministerille että sinulle. Meille on tärkeää hyötyä kokemuksestasi. Sovimme yhteisymmärryspöytäkirjan luonnoksen virallistamisesta, joka aloittaa yhteistyön rautatieliikenteessä ja jonka TCDD valmistelee. " Sanoi.

Angolan valtuuskunta tutki sitten historiallista Ankaran rautatieasemaa ja Ankaran suurnopeusjuna-asemaa ja sai tietoa rautatieliikenteestä.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar