Viisi huumeita kuljettavaa kuriiria kiinni Istanbulin lentokentällä

Viisi huumeita kuljettavaa kuriiria kiinni Istanbulin lentokentältä
Viisi huumeita kuljettavaa kuriiria kiinni Istanbulin lentokentältä

Kauppaministeriön tullivalvontaryhmien Istanbulin lentokentällä suorittamien operaatioiden aikana saatiin kiinni 4 kuriiria, jotka halusivat tuoda 9 kiloa huumeita piilotettuina lastenkirjoihin ja 5 kiloa huumeita piilotettuina reppuun ja matkalaukkuun.

Istanbulin lentoaseman tullivalvonnan salakuljetuksen ja tiedustelun osaston huumeiden salakuljetuksen vastaisen toiminnan yhteydessä tehtyjen analyysien tuloksena kolme lentokentälle samana päivänä saapunutta matkustajaa pidettiin riskialttiina.

Kolme matkustajaa eri maista kuljettavia koneita seurattiin ilmaseurantajärjestelmän kautta. Koneiden laskeutumisen jälkeen lentokentällä molemmat epäilyttävät matkustajat ja heidän mukana olleet matkatavaransa otettiin valvonnan alaiseksi.

Ensimmäisen Kolumbiasta Turkkiin saapuneen matkustajan pysäyttivät tulliviranomaiset ja matkustajan reppu skannattiin röntgenlaitteella. Kun epäilyttävä pitoisuus oli havaittu, havaittiin, että huumausaineiden ilmaisukoira reagoi myös laukussa oleviin lastenkirjoihin.

Tämän jälkeen havaittiin, että kirjojen kannen alla oli piilossa huumeita, jotka oli avattu ja etsitty erityisellä menetelmällä. Analyysissä ymmärrettiin, että levyissä oleva huumausaine oli kokaiinia. Operaation seurauksena huumekuriirin kuljettamissa lastenkirjoissa takavarikoitiin yhteensä 4 kiloa kokaiinia.

Takavarikoitiin 3 kiloa huumeita

Toisen Etiopiasta Turkkiin saapuneen epäilyttävän matkustajan matkatavaroiden ja mukana olevien laukkujen tarkastusten aikana repussa olevat käsilaukut herättivät tulliviranomaisten huomion. Todettiin, että pussien vuorauksen alla oli vieraita aineita, jotka tarkastettiin röntgenkuvauslaitteella ja huumeidenilmaisukoiralla. Noin 3 kiloa kokaiinia takavarikoitiin paikoistaan ​​poistetuissa pakkauksissa.

Toinen epäilyttävä matkustaja, joka saapuu Turkkiin Espanjasta, pysäytettiin passintarkastuksen jälkeen. Kuriirin mukana olleen repun etsivät Istanbulin lentokentän tullivalvonnan salakuljetus- ja tiedustelupalvelun henkilöstö. Röntgenlaite ja huumausainetunnistimen koira havaitsivat repun vuorauksen alle piilotetut pakkaukset. Pakkauksista takavarikoitiin 3 kiloa kannabiksen tyyppisiä huumeita.

2 samalla koneella olevaa kuriiria kiinni

Toisaalta viimeisessä huumeoperaatiossa, joka tehtiin muutama päivä kyseisten takavarikoiden jälkeen, kaksi samalla koneella matkustavaa kuriiriä pidätettiin tullivalvontaryhmien analyysin tuloksena. Kun kuriirien matkatavarat oli purettu koneesta, koira etsinyt ilmaisinta. Röntgenkuvauksen seurauksena alueella, jolla koira reagoi, matkatavaroiden pohjassa havaittiin epäilyttävää tiheyttä. Avattujen matkatavaroiden lattialle erityisesti luotuihin salaisiin osastoihin takavarikoitiin 1 kilo ja 300 grammaa kannabiksen tyyppisiä huumeita. Huumausaineiden vastaanottajan talossa tehtyjen etsintöjen aikana pyydettiin 1 kilo, 700 grammaa kannabista ja 5 huumepilleriä.

Istanbulin lentokentällä tullivalvontaryhmien suorittamassa neljässä erillisessä operaatiossa takavarikoitiin noin 4 kiloa huumausaineita. Kun huumekuriireita pidätettiin, tapausten tutkinta jatkuu.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar