Viimeinen minuutti! Kanal Istanbulin ensimmäisen kaivamisen päivämäärä on määritetty

Viime hetkellä Kanal Istanbulin ensimmäisen kaivamisen päivämäärä on ilmoitettu.
Viime hetkellä Kanal Istanbulin ensimmäisen kaivamisen päivämäärä on ilmoitettu.

Päivämäärä, jolloin ensimmäinen hakka lyödään "Kanal Istanbulin" rakentamisen yhteydessä, on määritetty. Kanal Istanbul -hankkeen ensimmäisen kaivamisen päivämäärä, jonka presidentti Erdoğan huomautti kesäkuussa, on määritetty.

Habertürkin Esra Nehirin mukaan Kanal Istanbulin perusta pannaan 26. kesäkuuta. Lisäksi presidentti Erdoğanin odotetaan osallistuvan kuuden sillan ensimmäisen uraauurtavaan seremoniaan.

Lausuessaan puolueensa ryhmäkokouksessa viime kuussa presidentti Erdoğan sanoi: "Aiomme tehdä tarjouksen tälle tärkeälle, vaiheittain järjestettävälle hankkeelle hyvin pian, ja asetamme perustan kesäkuukausille. Toivon Kanal Istanbulin rakentamisen, joka aloitetaan, vaikkakin melko viiveellä, hyödylliseksi maallemme etukäteen. "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar