Vaikuttaako Mucilage Egeanmerelle? Presidentti Soyer ilmoitti

Vaikuttaako musilage Egeanmerelle, presidentti Soyer selitti
Vaikuttaako musilage Egeanmerelle, presidentti Soyer selitti

Izmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer antoi BASİFED-kokouksessa lausuntoja Marmaranmerta uhkaavasta ja Egeanmeren pelätystä merisylkystä. Presidentti Soyer sanoi: "Niin kauan kuin jatkamme puhdistamista ja estämme sen saastumisen, tämä katastrofi pysyy kaukana meistä. Ensimmäiset tieteelliset tiedot osoittavat, että tämä katastrofi on kaukana meistä. " sanoi.

Izmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer osallistui Länsi-Anatolian teollisuusyritysten ja liikemiesten liiton (BASİFED) kokoukseen. Presidentti Soyer vastasi jäsenten kysymyksiin monista kysymyksistä merisyljestä (limasta) Izmirin liikenteeseen, joka on viime päivien asialistalla. Merisylkeä koskevan julkilausuman antanut presidentti Tunç Soyer sanoi, että heti kun limakysymys tuli esityslistalle, hän pyysi raportteja eri yliopistojen tutkijoilta ja että he aloittivat erittäin tiukan tutkimuksen. Pormestari Soyer totesi, että ensimmäiset tiedot ovat murheellisia İzmirille, ja sanoi: "Meille kerrottiin, että jos merille annettava puhdistusvesi tulee edistyneistä biologisista puhdistamoista, meren ekologinen tasapaino ei vaikuta eikä negatiivinen kuva. Meillä on kehittyneitä biologisia puhdistuslaitoksia Narlıderessä ja Çiğlissä, ja on todettu, että puhdistettu vesi ei vaikuta lahden pilaantumiseen. İzmir on Turkin johtava kehittynyt biologinen hoito. Toisaalta sadeveden ja viemäriveden erotuskanavien rakentaminen, jota jatkamme kuilun puhdistamista, jatkuu. Jokaisen kilometrin, kanavan, sadeveden ja jätevedenpuhdistuskanavan erottaminen auttaa kuilua puhdistamaan. Se ei ole suljettu meri, kuten Marmara. On luonnollinen verenkierto. Niin kauan kuin emme saastuta, luonnon uusiutuminen ja verenkierron puhdistus lisääntyvät. Saimme Sinisen lipun ensimmäistä kertaa Güzelbahçessa. Torpille ei ole kumppanin kanssa ostettu asia, se on kansainvälinen standardi. Jatkamme tämän vetämistä lahdelle. Kun jatkamme sen puhdistamista ja estämme sen saastumista, tämä vitsaus pysyy poissa meistä. Ensimmäiset tieteelliset tiedot osoittavat, että tämä katastrofi on kaukana meistä. Emme tietenkään rentoudu ”, hän sanoi.

Päästetään eroon kumipyörästä

Presidentti Soyer huomautti, että 17 päivän sulkemisen jälkeen İzmirissä pääväylien ajoneuvojen määrä kasvoi 111 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon; totesi, että pikaraitiojärjestelmää, metro- ja meriliikennettä olisi käytettävä enemmän. Soyer totesi, että he pyrkivät myös lisäämään polkupyörän ja jalankulkijoiden liikennettä, "Meidän on vältettävä kumipyöriä niin paljon kuin mahdollista, kannustettava metro-, pikaraitio-, meri- ja polkupyöräkuljetuksia ja siirrettävä liikenteen kuormitus näihin paikkoihin" Sanomalla, että he työskentelevät vähintään 3 uudella metroreitillä, presidentti Tunç Soyer kiinnitti huomiota myös lauttakäytön lisääntymiseen.

Olemme valmiita olemaan avustajia

Koskettamalla toista kehätietä, Soyer sanoi: "Ministeriö ei ota askelta toisessa kehätiehankkeessa, joka on ministeriön asialistalla. Vaikka meillä on muita ratkaisuja, olemme valmiita auttamaan moottoriteitä nykypäivän olosuhteissa. Tältä osin ehkä kansalaisjärjestöjen aloitteet ministeriön edessä ovat tärkeitä. "Luulen, että hallituksella on aloite sen jälkeen, kun alamme sitä vaatia", hän sanoi.

ei taikasauvaa

Soyer totesi tuottaneensa uusia ratkaisuja liikenneongelmaan, "Tiedämme, että İzmirin suurin ongelma on liikenne tällä hetkellä. Yritämme tehdä siitä helppoa. Mutta arvostan myös sitä, että meillä ei ole taikasauvaa. Olemme valmiita kuuntelemaan ehdotuksia ja vastaanottamaan ideoita. Työskentelemme edelleen asiantuntijahenkilöstömme kanssa etusijalla. " Soyer totesi, että Alsancakiin rakennettavan alikulkutien kustannukset olivat miljardi, ja Soyer totesi, etteivät he voineet luopua hankkeesta ja etsivät uutta valtimoa. Hän sanoi, että İnciraltılle rakennettava alikulkuhanke hylättiin kaupunkisuunnittelijakamarin nostaman oikeusjutun seurauksena.

On olemassa oikeuden määräys

Puhuessaan Üçkuyularin ja Bostanlın yhdistävästä hankkeesta, joka on tullut aiemmin İzmirin asialistalle, Soyer sanoi: "Tuomarin ja vastustajan lisäksi on olemassa tuomioistuimen päätös. Siksi se on mahdotonta. Aloitimme kuudennen lautan ostoprosessin. Käytämme lauttoja paljon useammin ", hän sanoi.

380 miljoonaa ostoa

Presidentti Soyer, joka antoi tietoja Päivittäistavarakaupasta, sanoi haluavansa lisätä kauppojen määrän 20: een. Lausuessaan visiosta ”Toinen maatalous on mahdollista” Soyer totesi, että he kamppailevat kuivuuden ja köyhyyden kanssa. Soyer sanoi: "Viime vuonna teimme 144 miljoonaa liiraa. Nostamme ostotakuun 380 miljoonaan tänä ja ensi vuonna. Annamme tuottajillemme mahdollisuuden tuottaa enemmän ja myydä tuotamiaan. "

Izmirin pääkaupungin kunnan pääsihteeri Dr. huomauttaa, että liikenne on lisääntynyt kaikissa kaupungeissa pandemian jälkeen. Buğra Gökçe kertoi väliaikaisista ja pysyvistä töistä, joita he tekevät vilkkaan liikenteen alueilla. BASİFEDin hallituksen puheenjohtaja Mehmet Ali Kasalı korosti "Toinen maatalous on mahdollinen" -filosofian merkitystä ja sanoi: "Estät myös keskuksen keskittymisen, joka on erittäin tärkeä kaupunkiongelma, pitämällä maanviljelijät ja kyläläiset omassa maassaan. paikoissa. "Tämä ei ole vain tomaatti- ja pippurikysymys, mielestäni se on erittäin tärkeä ratkaisu kaupungistumiseen", hän sanoi.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar