Turkin ja Etiopian välillä liikenteen alalla allekirjoitettu yhteisymmärryspöytäkirja

Turkin ja Etiopian välillä allekirjoitettiin liikenteen alalla yhteisymmärryspöytäkirja
Turkin ja Etiopian välillä allekirjoitettiin liikenteen alalla yhteisymmärryspöytäkirja

Karaismailoğlu sanoi: "Meillä on tilaisuus jakaa tietoa, kokemusta ja kokemusta, jonka olemme saaneet maassamme viimeisten 19 vuoden aikana tapahtuneilla suurilla kuljetus- ja infrastruktuuriliikkeillä, ystävällisten maiden kanssa. Toivottavasti annamme kaikenlaista tukea ja panosta hankkeisiin, jotka myötävaikuttavat suuresti niiden kasvuun ja ennen kaikkea heidän taloutensa kehitykseen. "

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu tapasi kollegansa, Etiopian demokraattisen liittotasavallan liikenneministerin Dagmawit Mogesin ja siihen liittyvän valtuuskunnan. Turkin ja Etiopian ministeriöt allekirjoittivat teknisen yhteistyön yhteisymmärryspöytäkirjan, jossa suunnitellaan keskinäisen kokemuksen ja koulutuksen siirtämistä.

"Jaamme kaikki kokemuksemme sisarmaiden kanssa"

Ministeri Karaismailoğlu totesi olevansa erittäin tyytyväinen vastaanottamaansa Etiopian liikenneministerin Turkissa, että kahden maan ystävyyssuhteet kasvavat edelleen tehtyjen sopimusten myötä.

Karaismailoğlu sanoi: "Jaamme kaiken kokemuksemme sisarmaiden kanssa sekä yleissuunnitelman että niiden integroinnin suhteen kaikkiin liikennemuotoihin moottoriteillä, hengitysteillä, rautateillä ja meriteillä. Mitä enemmän edistämme heidän kehitystään, sitä enemmän siitä tulee meille ylpeyttä. Toivon, että tämä yhteistyö jatkuu yhä enemmän, haluan ilmaista iloni isännöidä heidät taas tänne. "

Kehittämällä kahdenvälisiä suhteita Turkin kanssa; Etiopian demokraattisen liittotasavallan liikenneministeri Dagmawit Moges, joka ilmoitti, että työt jatkuvat, kiitti Turkkia ja ministeri Karaismailoğlua.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar