Toinen ensin Yalıkavakin venesatamasta, Turkin ylpeydestä

Toinen ensimmäinen Yalikavakin venesatamasta, Turkin ylpeydestä
Toinen ensimmäinen Yalikavakin venesatamasta, Turkin ylpeydestä

Yalıkavak Marina ilmoittaa ylpeänä onnesta saada "5 Gold Anchors Platinum" -asemaa, jonka myöntää British Yacht Harbour Association (TYHA), joka on yksi maailman purjehdusalan arvostetuimmista instituutioista. Tämän akkreditoinnin myötä Yalıkavak Marinasta tuli Turkin ensimmäinen ja ainoa venesatama, joka sai "5 Gold Anchor Platinum" -, "2020 Best International Marina" - ja "2018-2019 World's Best Superyacht Marina" -palkinnot. Yalıkavakin venesatamasta on tullut yksi maailman kymmenestä suurimmasta venesatamasta sen ansiosta, että se tarjoaa erinomaisia ​​palveluja merenkulkualalla ja erinomaisilla palveluillaan sekä ansaitsemallaan "5 Gold Anchors Platinum" -asemalla.

Yalıkavakin venesatama erottuu luonnollisesta suojaisasta satamastaan ​​ja ainutlaatuisesta sijainnistaan, koska se voi isännöidä jopa 5 metrin pituisia superjahteja verrattuna muihin Välimeren venesatamiin, joilla on "140 kulta-ankkuri Platina" -asemaa. Yalıkavakin venesatama, joka sijaitsee Egeanmeren keskustassa ja suosituin matkailukohde, on Välimeren tärkein matkailukohde, kansainvälisellä palkinnollaan, huomiota herättävällä AVM: llä, joka isännöi huippuluokan tuotemerkkejä, rannalla ja Boutique-hotellit ja sen vuotuinen liikenne, johon osallistuu yli 120 miljoonaa kävijää 2 eri maasta. Se on merimatkailukeskus. Kaikilla näillä ainutlaatuisilla ominaisuuksilla Yalıkavak Marina tekee eron tuomalla "5 Gold Anchors Platinum" -standardin pisteeseen, johon on vaikea päästä.

Yalıkavak Marina, venesataman johtaja Deniz Akaltan, totesi olevansa erittäin iloinen saadessaan maamme jälleen kerran ylpeäksi ensimmäiseksi ja ainoaksi venesatamaksi, joka toi Turkille "5 Gold Anchor Platinum" -aseman. "Paras Superyacht Marina" -palkinnon lisäksi ja viime vuonna saamamme "Best International Marina" -palkinnot, 2018 Gold Anchor Platinum -luokitus on maallemme ensimmäinen. Turkin ensimmäisenä ja ainoana mega-huvivenesatamana, jolla on niin arvostettu kansainvälinen asema ammattimaisella merenkulkualalla, haluamme ilmaista kiitollisuutemme kaikille tiimillemme, yhteistyökumppaneillemme, ystävillemme ja arvostetuille asiakkaillemme, jotka auttoivat tätä suurta menestystä.

Yalıkavakin venesatamasta tuli ”5 kulta-ankkuri Platinum” -asemansa ansiosta osa eliittiryhmää, johon kuuluu hyvin vähän tämän aseman venesatamia maailmassa. Maailmassa on yhteensä 374 venesatamaa, joilla on eri tasoiset kulta-ankkuripalkinnot. Kuitenkin näiden kulta-ankkureiden palkittujen venesatamien joukossa oli vain 9 platinaa voittavaa venesatamaa. Kolme Platinum Anchor -luokituksen saaneista venesatamista sijaitsi Euroopassa, Välimerellä. Yalıkavakin venesatamana meillä on kuvaamaton kunnia ja onnellisuus olla maailman kymmenes venesatama ja Välimeren alueen neljäs "10 Gold Anchor Platinum" -satama.

Akaltan totesi, että Britannian Yacht Harbour Association (TYHA) arvioi kaikki maailman venesatamat kansainvälisellä venesatamien luokitusjärjestelmällä, ja sanoi: "Saadakseen platinatason luokituksen venesatamien on tutkittava suunnittelun, toiminnan, palvelun, menettelytavan standardit , viestintä, tavoitteiden integrointi ja asiakaspalvelukysely käydään läpi kattava ulkoinen tarkastus. Venesatamat, joilla on poikkeukselliset tilat ja jotka läpäisevät tämän tiukan tarkastuksen, saavat platinan. Platina-akkreditointi on erottuva asema, jonka tarkoituksena on tunnistaa harvat maailman venesatamat, jotka vetoavat hyvin valikoivaan vieraspohjaan. Platina-aseman saaminen on, kun venesatama saavuttaa 95 prosenttia tiukan arviointiprosessin jälkeen, joka sisältää suoraa palautetta. Platina-status-venesataman tulisi myös pyrkiä ylläpitämään korkea suorituskyky ja parantamaan jatkuvasti. Johtavan maailmanlaajuisen venesataman laadun jatkuvuuden varmistaminen tuo mukanaan tärkeän vastuun. Yalıkavak Marinassa olemme sitoutuneet työskentelemään väsymättä palvelujen laadun maksimoimiseksi kaikissa venesataman toiminnoissa ja luomaan turvallisen, ammattimaisen ja rentouttavan elämäntavan ekosysteemin, mukaan lukien purjehdus, ostokset, ruokailu ja viihde. Tavoitteenamme on lisätä Bodrumin ja Turkin asemaa maailman ylellisellä matkailualalla samalla, kun siitä tulee alueellinen matkailun ja viihteen keskus. "

Yalıkavakin venesatama tarjoaa dynaamisen elämäntavan ja ainutlaatuiset oikeudet sekä huviveneen omistajille että vierailijoille rakenteeltaan, johon mahtuu 620 jahteja samanaikaisesti. Yalıkavak Marina tarjoaa maailman johtavia tuotemerkkejä isännöivän ylellisen ostoskeskuksen lisäksi gourmet-ravintoloita, joissa tarjoillaan turkkilaista ja kansainvälistä ruokaa, palkittuja boutique-hotelleja ja Mavisia Euroopan unionin (EU) normeissa. Bayraklı Se tarjoaa ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen venesatamakokemuksen sekoittamalla intohimo merelle sen koskemattoman rannan ja ylellisen lomakohteen ymmärryksen kanssa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar