Sisäministeriön LGS-mittauskirje! Milloin LGS on? Mihin aikaan LGS on, kuinka monta minuuttia se kestää?

Sisältöministeriön kiertokirje mittaa sisäministeriöltä, milloin lg on tunneissa, kuinka monessa minuutissa
Sisältöministeriön kiertokirje mittaa sisäministeriöltä, milloin lg on tunneissa, kuinka monessa minuutissa

Sisäasiainministeriö lähetti 81 maakunnan kuvernöörille kiertokirjeen lukion valintakokeista. LGS-opiskelijat puolestaan ​​alkoivat etsiä. Milloin LGS on, kuinka monta päivää on jäljellä? Kysymyksiä "Mihin aikaan LGS on ja kuinka monta minuuttia se kestää?" Alettiin tutkia.

Sisäministeriön julkaisemassa kiertokirjeessä; Todettiin, että keskiasteen koulu toisen asteen oppilaitoksille (LGS), joka hyväksyy opiskelijat tentteinä, pidetään kahdessa istunnossa sunnuntaina 6. kesäkuuta 2021 klo 09.30–12.50, jolloin sovelletaan koko päivän ulkonaliikkumiskieltoa.

Kiertokirjeessä luetellaan toimenpiteet, jotka toteutetaan keskiasteen tutkinnon suorittamiseksi keskiasteen oppilaitoksille (LGS) epidemian ja turvatoimenpiteiden kannalta sopivimmissa olosuhteissa ja häiriöiden estämiseksi:

Nähdäksesi kokeen suorittavien opiskelijoiden kiireelliset asiat ja tapahtumat, väestöosastot lauantaina 5. kesäkuuta 2021 klo 10.00–16.00; Sunnuntaina 6. kesäkuuta 2021 se on avoinna klo 07.00-10.00.

Kunnat toteuttavat kaikenlaisia ​​toimenpiteitä, mukaan lukien kaupunkien joukkoliikennepalvelujen määrän lisääminen, jotta vältetään häiriöt tenttiä suorittavien opiskelijoiden, heidän sukulaistensa / kumppaniensa ja tenttivirkailijoiden kuljetuksissa tenttipaikkoihin .
Sunnuntaina 6. kesäkuuta 2021, jossa sovelletaan koko päivän ulkonaliikkumiskieltoa. Tentin suorittavat opiskelijat sekä heidän kumppaninsa ja / tai sukulaisensa vapautetaan ulkonaliikkumiskiellosta klo 07.00-15.00.

Paperitavarakaupat ovat auki sunnuntaina 6. kesäkuuta 2021 klo 07.00–15.00. Näissä paikoissa työskentelevät vapautetaan myös ulkonaliikkumiskiellosta määrätyn ajan kuluessa.

Kuvernöörit ja piirikuvernöörit; Kaikki tarvittavat toimenpiteet tentin läpäisemiseksi hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä toteutetaan yhdessä kansallisen koulutuksen, lainvalvontaviranomaisten, paikallishallinnon ja muiden asiaankuuluvien laitosten / järjestöjen kanssa. Tehostamalla partiotoimintaa koulun ympäristössä, jossa lainvalvontayksiköt pitävät kokeen, estetään tarpeeton sarvihiutaleet ja muut melua aiheuttavat toimet, jotka voivat häiritä tenttiä suorittavien opiskelijoiden huomion. Ponnistelut keskitytään lisäämään yleisön tietoisuutta melun puuttumisesta tenttijakson aikana.

Maakunnan / piirin kansanterveyslautakuntien päätökset tekevät kuvernöörit ja piirikuvernöörit viipymättä yllä esitettyjen menettelyjen ja periaatteiden mukaisesti kansanterveyslain 27 ja 72 §: n mukaisesti. Täytäntöönpanossa ei ole ongelmia eikä uhriksi joutumista aiheuta, ja niille, jotka eivät noudata tehtyjä päätöksiä, sovelletaan hallinnollisia toimia kansanterveyslain asiaa koskevien artiklojen mukaisesti.

Milloin, kuinka monta minuuttia ja kuinka monta minuuttia LGS-tentti kestää?

  • LGS-tenttiä ei ole lykätty. Keskuskokeet alkavat sunnuntaina 06. kesäkuuta 2021 kaikissa istuntokeskuksissa Turkissa ja ulkomailla ensimmäisessä istunnossa klo 09.30 ja toisessa istunnossa klo 11.30.
  • Ensimmäinen istunto, joka koostuu 50 kysymyksestä verbaalisella alueella, on 75 minuuttia, ja toista istuntoa, joka koostuu 40 kysymyksestä numeerisella alueella, käytetään 80 minuutin ajan.
  • Erityisopetusta tarvitseville opiskelijoille annetaan lisäaikaa.
  • Ensimmäisen istunnon kokonaiskesto niille, jotka on vapautettu vieraiden kielten ala-testistä, on 80 minuuttia,
  • Uskonnollisen kulttuurin ja moraalisen osaamisen ala-testistä vapautettujen ensimmäisen istunnon kokonaiskesto on 80 minuuttia,
  • Niille, jotka on vapautettu vieraan kielen ja uskonnollisen kulttuurin sekä moraalisen tiedon ala-testeistä, ensimmäisen istunnon kesto on 65 minuuttia.
  • Uskonnollisen kulttuurin ja moraalisen tiedon ala-testistä vapautettujen opiskelijoiden kokonaisaika ensimmäisessä istunnossa on 60 minuuttia.

Milloin LGS-tulokset ilmoitetaan?

Keskustentin tulokset ilmoitetaan internet-osoitteessa meb.gov.tr ​​30. kesäkuuta 2021. Tenttitulosdokumenttia ei lähetetä opiskelijoille postitse.

LGS-kokeen lähtöasiakirja

Koulun pääsyasiakirja valokuvalla saa koulun johtajat sähköisesti 27. toukokuuta 2021 alkaen sinetöitynä ja hyväksytyksi, ja se pidetään valmiina salissa ja jonossa, jossa opiskelija suorittaa tentin. sisältää opiskelijan ja tenttikeskuksen henkilötiedot, rakennuksen, salin ja jonotiedot. Opiskelija suorittaa tentin tenttialueella, rakennuksessa, salissa ja jonossa, mikä ilmoitetaan tentin pääsyasiakirjassa.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar